17.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

Κεραυνοί, πυρκαγιές και … ματαιώσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις

Διαβάστε επίσης

Το κύμα της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή της Άρτας, έχει δημιουργήσει και πολλά προβλήματα, καθώς από την υψηλή συχνότητα των κεραυνών έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον τρεις εστίες σε όλο το Νομό, για την αντιμετώπιση των οποίων έχει επιληφθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τα κλιμάκια της. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τέτοιου είδους “εκπλήξεις” είναι αναμενόμενες πλέον από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης κρίσεων και πολιτικής προστασίας.
Όπως είναι φυσιολογικό, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, έχει επίπτωση και στις δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί κυρίως στα ορεινά της Άρτας, αλλά και στα πεδινά χωριά, εν όψει των επισκεπτών του Δεκαπενταυγούστου. Ήδη πολλές συναυλίες και εκδηλώσεις, τείνουν προς ματαίωση, κυρίως λόγω της μείωσης της προσέλευσης, αλλά και του κινδύνου που μπορεί να δημιουργηθεί για ακριβό εξοπλισμό.
Πραγματικά μια άτυχη εξέλιξη, η οποία στεναχώρησε πολλούς διοργανωτές και επισκέπτες, οι οποίοι επιθυμούσαν να γιορτάσουν αυτές τις ημέρες.
Να είμαστε όλοι καλά και με προσοχή.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα