21.8 C
Arta
23 Απριλίου 2024

Από την ΚΤ ΑΠΟΨΗ ΙΚΕ το περιοδικό OPINION – Always be looking for new perspectives

Διαβάστε επίσης

Κι ένα περιοδικό λοιπόν. Ναι, γιατί όχι… Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμαστε εδώ και ένα χρόνο περίπου, αλλά μόλις τώρα δημιουργήθηκε η δυναμική από την σκέψη να το κάνουμε πράξη. Ένα περιοδικό, στο οποίο θα κάνουμε προσπάθεια, να ξεφύγουμε από τα καθημερινά, από τα φθαρτά της τοπικής ειδησεογραφίας και να δώσουμε έμφαση σε θέματα, που μπορεί σε μια εφημερίδα να μην έχουν τον χρόνο ζωής που τους αξίζει.
Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια, ούτε βέβαια θα αξιώσουμε δάφνες… Γνωρίζουμε ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ξεκινήσουμε έναν Μαραθώνιο, που θα μας γεμίσει χαρές, αλλά και πίκρες.
Ας ευχαριστήσουμε ξεχωριστά, την κάθε επιχείρηση, που δέχθηκε να είναι αρωγός στη νέα αυτή απόπειρα, στους ανθρώπους εκείνους που πίσω από τις εμπορικές τους δραστηριότητες υποστηρίζουν μια προσπάθεια, χωρίς στην πραγματικότητα να περιμένουν κάτι από αυτήν: Τον Εκπαιδευτικό Όμιλο του Παναγιώτη Λύτρα, την Φάρμα ΧΗΤΑΣ, την ποτοποιεία ΓΑΤΣΙΟΣ, το ΚΤΕΛ Αρτας, τον Γιώργο Πανέτα, το Οινοποιείο- Αποστακτήριο ΜΠΙΖΑΣ, την εταιρία ΝΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ΑΡΤΑΣ, τη Βασιλική Λέτσιου, την εταιρία ΙΝΤΕΡΚΟΜ ΦΟΥΝΤΣ, το ΚΤΕΟ ΑΥΤΟ ΑΡΤΑ ΛΑΪΝΑΣ και την Γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ, οι οποίοι με χαρά στήριξαν την προσπάθεια, αλλά και όλους όσους θέλησαν να διαφημιστούν, αλλά λόγω έλλειψης χώρου το αναβάλαμε για την επόμενη φορά.
Η συχνότητα του περιοδικού έχει αποφασιστεί καταρχήν διμηνιαία, παρόλα αυτά δεν αποκλείονται έκτακτες ειδικές εκδόσεις, στο ενδιάμεσο των τευχών.
Περιμένουμε τη συνεργασία σας, την βοήθειά σας και κυρίως τις παρατηρήσεις σας, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι…

Στις 48 έγχρωμες σελίδες του περιοδικού ο αναγνώστης θα διαβάσει:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ: Ὁ Ἀρχιτέκτονας τοῦ Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ Ἁγίου Δημητρίου Άρτης.Γράφει ο Γαβριήλ Λεπενιώτης, Εκκλησιαστικός Συντάκτης και διαχειριστής του ενημερωτικού ηλεκτρονικού περιοδικού DESPOTATO.EU

Το Ελληνικό κρέας: Ένας διάλογος με τους οραματιστές με βάση το Κέντρο Καινοτομίας Κρέατος. Γράφει ο Γιάννης Σκούφος, Καθηγητής Τμήμα Γεωπονίας, Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Σενάρια Ελληνο -τουρκικού πολέμου στην Δυτική Ελλάδα. Γράφει ο Γιώργος Διονυσόπουλος, Δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στην ΕΡΑ 5

… του κολυμβητή: Ένα σημείωμα στην μνήμη του μεγάλου αρτινού σκηνοθέτη Στράτου Στασινού.Γράφει ο Γιάννης Καϊντάσης, Δικηγόρος, εκδότης της εφημερίδας «ΑΠΟΨΗ»

RAPE MYTHS: Η αναπαραγωγή των Μύθων της κουλτούρας του Βιασμού. Γράφει η Σοφία Τράμπα, Δικηγόρος – Εγκληματολόγος Μsc

Γιά τόν Εθνικό μας «Έρωτα» – Γιώργος Καραϊσκάκης. Γράφει η Μαρία Παν. Παναγιωτοπούλου- Μποτονάκη, δρ. προϊσταμένη ΓΑΚ Ευρυτανίας

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

2681μηδέν report: Διακοπάρες στην Άρτα
JUST FASHION: VASILIKI LETSIOY

Νέα εκδοτική προσπάθεια στην Άρτα από την ΚΤ ΑΠΟΨΗ ΙΚΕ και την εφημερίδα ΑΠΟΨΗ. Το 48 σέλιδο έγχρωμο ποικίλης ύλης περιοδικό OPINION θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Σεπτεμβρίου και στόχο έχει την αναζήτηση νέων προοπτικών για την Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα.
Για συνεργασίες, διαφήμιση και υπηρεσίες προβολής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΜΗΤ.14, ΑΡΤΑ ΤΚ 47132
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2681306860 – 6946560440
email: opinion.mag.gr@gmail.com

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα