17.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Μαθήματα καλαθοσφαίρισης από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ με την ΔΟΞΑ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ

Διαβάστε επίσης

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Αρτας, στα πλαίσια των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει μαθήματα καλαθοσφαίρισης σε παιδιά ηλικίας 5-17 ετών ωφελούμενα του προγράμματος ΤΕΒΑ που θα υλοποιήσει ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΕ Δόξας – Πύρρου Άρτας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Ο σύλλογος αναλαμβάνει την εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε παιδιά ηλικίας 5-17 ετών, των δικαιούχων του προγράμματος ΤΕΒΑ, για όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων ανά Δήμο, θα δημιουργηθούν και τα τμήματα, ανά ηλικιακή ομάδα, τα οποία θα είναι μικτά.
Μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα, 12 άτομα. Οι προπονήσεις θα είναι διάρκειας μίας ώρας και θα οριστούν απογευματινές ώρες. Ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα τα τμήματα θα έχουν 2-3 προπονήσεις εβδομαδιαίως.
Για το Δήμο Αρχαίων θα χρησιμοποιηθούν τα ανοικτά γήπεδα του κλειστού Γυμναστηρίου και η αίθουσα του ΕΠΑΛ- ΕΠ ΑΣ (πρώην Τεχνικό Λύκειο), για τους υπόλοιπους Δήμους, όπου μας υποδείξει η κάθε δημοτική αρχή.
Κατά την διάρκεια του προγράμματος, τα τμήματα θα συμμετέχουν σε επίσημους φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα του συλλόγου μας.
Τέλος κάθε μαθητής θα προμηθευτεί δωρεάν ένα μακό μπλουζάκι με τα λογότυηα της ενέργειας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Γα ιην εγγραφή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα, της οποίας, αφού την συμπληρώσετε, φωτογραφία μπορείτε να αποστείλετε με viber, στα τηλέφωνα των υπευθύνων της ομάδας. Επίσης εάν επιλέξετε να εγγραφείτε με email, πρέπει να μας στείλετε απαραίτητα, όλα ια στοιχεία που περιλαμβάνει η φόρμα
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

0Ν0Μ/ΝΥΜ0 ΜΑΘΗΤΗ
0Ν0Μ/ΝΥΜ0 ΠΑΤΕΡΑ
0Ν0Μ/ΝΥΜ0 ΜΗΤΕΡΑΣ
ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ
ΤΗΛ. e-mail
ΑΜΚΑ Α.Φ.Μ.
0Ν0Μ/Μ0 ΓΟΝΕΑ – ΚΗΔΕΜΟΝΑ
ΤΗΛ. e-mail

Ηλεκτρονικές εγγραφές στο emailτου Συλλόγου: doxaartasbc@yahoo.com

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα