25.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Πρόσωπα της ευρύτερης κεντροαριστεράς επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Γιάννινα και Πρέβεζα για υποψηφίους δημάρχους

Διαβάστε επίσης

Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ έδωσε το στίγμα  του στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματός του,  για τις κάλπες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  

 “Ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε, θα επιδιώξει συνεργασίες και συγκλίσεις, με στόχο να σπάσει η κυριαρχία των προερχόμενων από την ΝΔ υποψηφίων στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της επικράτειας.”

Μάλιστα ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι “στις επόμενες τοπικές κάλπες θα προταχθούν ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις σε τοπικό επίπεδο, με στόχο την πολιτική αλλαγή στο πεδίο της Αυτοδιοίκησης”.

Και μη νομίσετε ότι αυτά που είπε ήταν “λόγια του αέρα”, καθώς συστάθηκε επιτροπή για την επιλογή των κατάλληλων προσώπων για τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους και έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνει στοιχεία από όλες τις περιοχές.

 Μάλιστα έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων και τα πρώτα ονόματα από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, που θα κάνουν πράξη τη συνεργασία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Στην Ήπειρο μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι συζητήσεις και οι επαφές με συγκεκριμένα πρόσωπα που αφορούν τους Δήμους Ιωαννίνων και Πρέβεζας, βρίσκονται σε πιο προχωρημένο επίπεδο.

Δε θα πω περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι και τα δύο πρόσωπα που έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να τύχουν της στήριξης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποψήφιοι δήμαρχοι και να υλοποιήσουν τη στρατηγική των συνεργασιών, είναι πολύ γνωστά και με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα