19.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

ΟΧΙ δεν είναι στα καλά της η κοινωνία μας…

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για 14χρονο – Τον ξυλοκόπησαν άγρια συνομήλικοί του… χωρίς λόγο. Τον χτύπησαν ανελέητα μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου. Όπως περιγράφει ο ίδιος στην κατάθεση του, είδε «να έρχονται απειλητικά προς το μέρος του τρεις συνομήλικοί» του με άγριες διαθέσεις. Χωρίς να προλάβει καν να αντιδράσει και χωρίς εκείνοι να του μιλήσουν άρχισαν να τον «χτυπούν ανελέητα στη μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι». Μάταια το παιδί φώναζε για βοήθεια, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, grtimes.gr.

Καισαριανή: 15χρονος μαχαίρωσε 16χρονο έξω από σχολείο. Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ένας 15χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και μαχαίρωσε έναν 16χρονο και μάλιστα έξω από σχολείο στην Καισαριανή.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου στην Καισαριανή ο 16χρονος τσακώθηκε με έναν ανήλικο έξω από σχολείο.

Πρόκειται ξεκάθαρα συμμορία νταήδων.  Παιδιά νταήδες που δεν μπορώ να φανταστώ αν στέκουν καλά στα λογικά τους. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν στα σχολεία με τα μαθήματά τους. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή τους στο σπίτι.

Ηράκλειο: Στον ανακριτή ο 46χρονος που κατηγορείται ότι επί 2 χρόνια βίαζε την 13χρονη κόρη της συζύγου του. Ο 46χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες. Τον στηρίζει η σύζυγός του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost, ο εισαγγελέας ήδη του έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και ασέλγεια σε ανήλικο παιδί και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί. Ο 46χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες ενώ την άποψή του υποστηρίζει τόσο η μητέρα όσο και η θεία της 13χρονης που κατέθεσαν ότι όσα κατήγγειλε η ανήλικη είναι προϊόν μίσους και μυθοπλασίας.

Αυτά τα προβλήματα είναι δύσκολα στην λύση τους. Πρέπει να μιλήσει πρώτα η ιατρική κοινότητα. Είναι βιασμένη η μικρή; Μετά την θέση πρέπει να πάρει το κράτος η Δικαιοσύνη.  Γιατί να είναι δίπλα σε τέτοια μητέρα αν έχει βιαστεί. Που είναι ο πατέρας. Η οικογένεια έχασε την λογική δομή της. Δεν μιλάω για αυτή μόνο. Γενικά. Σήμερα σε κάθε είδηση στο διαδίκτυο το στραπατσάρισμα  της οικογένειας είναι εμφανές. Διεθνής κανόνας. Παντού τα ίδια και χειρότερα. Αλλού σηκώνουν όπλο από μικρά παιδιά μέχρι μεγάλοι ΄΄και ότι ήθελε προκύψει ΄΄

Σποράδες: Απείλησε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του – Τον υπερασπίστηκαν οι κόρες του. Οι κόρες του ζευγαριού κατέθεσαν ότι η μητέρα τους ήθελε να κάνει καινούρια ζωή, με νέο σύντροφο. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή κατά της συντρόφου του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή.

Οι δύο κόρες του ζευγαριού ήταν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news, μάρτυρες υπεράσπισης του πατέρα τους. Οι δύο κόρες τους κατέθεσαν πως η μητέρα τους ήθελε να κάνει καινούρια ζωή, με νέο σύντροφο και είπαν πως το μόνο που ήθελαν από το κατάστημα της ήταν ένα ψυγείο, γιατί περνούσαν δύσκολα οικονομικά και δεν είχαν να φάνε.

Τι άλλο να πεις. Η μια σκέψη να πάτε να δουλέψετε να ζήσετε. Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό τον καιρό. Να βλέπει μάνα τα κορίτσια της να πεινάνε και να κάνει τον μαλάκα πολύ χειρότερο. Τι άλλο θα ζήσουμε τελικά. Η δικαιολογία απειλής είναι από όλα χειρότερη.

Κρήτη: Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας αστυνομικός μετά από επίθεση που δέχτηκε την Τετάρτη από τέσσερα άτομα σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Νεάπολη της Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του συνεργείου διαπληκτίστηκε έντονα με έναν άνδρα που βρισκόταν στον χώρο, ο οποίος είναι κτηνοτρόφος από την ευρύτερη περιοχή. Ο αστυνομικός στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα, γνωστοποίησε την ταυτότητα του και κάλεσε τον κτηνοτρόφο να ηρεμήσει. Αντ’ αυτού, ο άνδρας εξοργίστηκε και έφυγε από το συνεργείο, για να γυρίσει λίγο αργότερα μαζί με άλλα τρία άτομα, αναφέρει το creta24.gr.

Τα τέσσερα άτομα επιτέθηκαν στον αστυνομικό χτυπώντας τον και ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Ιεράπετρα νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι.

Καλά δεν μπορώ να εκφραστώ στον τύπο για τους σκατόμαγκες της Κρήτης. Να ήταν άραγε ψηλά παλληκάρια ή κοντόμαγκες. Γιατί αυτό κάνουν τα κοντοπαλλήκαρα εκεί. Μαζεύονται πολλοί να κάνουν τσαμπουκά.  Νταήδες χωρίς αιτία. Στην φυλακή τιμωρούνται ή γίνονται χειρότεροι τελικά;

Ζωγράφου: Συμμορία με «έδρα» την Πολυτεχνειούπολη ληστεύει κατάστημα σε 22”. Βαριές ποινικές διώξεις για σωρεία αδικημάτων άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος 23 από τους 32 συνολικά συλληφθέντες κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Ανάμεσα στα αδικήματα για τα οποία πλέον κατηγορούνται οι 23 συλληφθέντες, κατά περίσταση, είναι: Εγκληματική οργάνωση (Συμμορία), διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ληστεία, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων (πλημμεληματική και κακουργηματική).

Η εγκληματική δράση μιας από τις συμμορίες με «έδρα» την Πολυτεχνειούπολη φαίνεται μέσα από βίντεο που παρουσίασε το OPEN. Δύο μέλη της συμμορίας, μπαίνουν οπλισμένοι με κουκούλες σε κατάστημα, απειλούν και χτυπούν τον ιδιοκτήτη και παίρνουν τα χρήματα από το ταμείο. Μέσα σε 22 δευτερόλεπτα έχουν ολοκληρώσει την δράση τους και γίνονται καπνός.

Εδώ τα έχω με το κράτος διαχρονικά. Το ξέρανε και επί Σύριζα αλλά και πιο παλιά. Το ξέρανε και το προσπερνάγανε. Μην καταστρέψετε την Ανώτατη εκπαίδευση. Ούτε τους χώρους εκπαίδευσης ούτε τους χώρους ύπνου των φοιτητών. Δώστε ακαριαίες λύσεις με όποιο πολιτικό κόστος και αν υπάρξει. Τα ΑΕΙ έξω από τα πολιτικά δρώμενα. Όλα μπορείτε κύριοι φοιτητές να τα κάνετε εκτός χώρων ΑΕΙ. Μέσα στους χώρους εγκληματίες χρόνια τώρα και να κάνει το κράτος τον μαλάκα. Πόσο μαλάκες πια.

Πάτρα: Τεράστια υπόθεση revenge porn στην Πάτρα με 141 γυναίκες – Στη φόρα φωτογραφίες και βίντεο με ονόματα. Σάλος στην Πάτρα με υπόθεση revenge porn, καθώς κυκλοφορεί λίστα γυναικών με βίντεο και φωτογραφίες σε προσωπικές τους στιγμές.

Αυτό το κάνω τι κάνω αλλά θέλω και το κινητό να γράφει πόσες φορές να μας ταλαιπωρήσει σαν κοινωνία. Ακόμη και τώρα μυαλό δεν μπαίνει. Τώρα πάμε σε χειρότερα γεγονότα όπως κατάθλιψη απόπειρες αυτοκτονίας. Γιατί τώρα μπήκε το μυαλό σε κίνηση. Αργά κυρίες μου…

Ευρυτανία: Πού στρέφονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης; Άλλο και αυτό το γεγονός. Μας γέμισε θλίψη και αγανάκτηση. Αμάν πια με αυτή την αφαίρεση ζωής. Αυτοκτονία ή φόνος; Και μη χειρότερα. Ας μην έχει αυτή η περίπτωση κακό τέλος. Ας είναι κάτι που τελικά δεν θα μας κάνει να πονέσουμε.

…Ανατροπή στο θρίλερ. Υπό αυτό το πρίσμα, οι Αρχές αρχίζουν και αποκλείουν την εκδοχή η Ευρυδίκη να έπεσε στη λίμνη.

ΟΧΙ δεν είναι στα καλά της η κοινωνία μας…

Να δείτε πόσα τέτοια γεγονότα κατακλύζουν καθημερινά τα σαιτ. Κουράζεσαι και στεναχωριέσαι από την αναποδιά της κοινωνίας μας. Δεν είναι δυνατόν όλη την μέρα να μας κυριεύει η στεναχώρια. Δεν θέλω μάλλον καλύτερα δεν θέλουμε να ζούμε καθημερινά μέσα στην στεναχώρια.

ΛΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα