16.8 C
Arta
9 Μαΐου 2024

Βράβευση, επέκταση, στρατηγικές συνεργασίες και νέες δραστηριότητες για τη Rossis Telecom

Διαβάστε επίσης

Συνεχείς επιτυχίες καταγράφει στο δυναμικό της η εταιρεία Rossis Telecom των Ηπειρωτών αδελφών Ρώσση.

Μια από τις πιο πρόσφατες είναι η βράβευση στη διοργάνωση Impact BITE Awards 2022, με το ασημένιο βραβείο, για το έργο “Νέο σύστημα τηλεδιοίκησης της γραμμής Τιθορέας – Δομοκού”. Το Σύστημα θα ελέγχει πλήρως μια διαδρομή 105 χιλιομέτρων, αναβαθμίζοντάς τη σε επίπεδο ασφάλειας, αξιοπιστίας, ταχύτητας, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης περισσοτέρων μικρότερων σταθμών μέσω του δικτύου οπτικών ινών.

Η εταιρεία προχώρησε σε επενδύσεις και στρατηγικές συνεργασίες ενώ άλλαζε ριζικά το στελεχιακό της δυναμικό με συγχωνεύσεις και εξαγορές επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονο επενδύει στην αεροπορική εκπαίδευση σε πρώτη φάση με την Αviapro www.flyaviapro.com εκπαιδεύοντας πληρώματα αεροσκαφών στην Ινδία Πακιστάν Μπακου Γερμανία Τουρκία κερδίζοντας μερίδιο της αεροπορικής αγοράς εκπαίδευσης ενώ στο παρασκήνιο ακούγονται εξελίξεις για παρουσία με αξιοποίηση του αεροδρομίου ιωαννινων αναβαθμίζοντας τις υποδομές και εκπαιδευόμενους απο όλο το κόσμο . Έντονο επίσης είναι το ενδιαφέρον του ομίλου για τα ενεργειακά έργα και έργα έξυπνων πόλεων ενώ κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους για την εικονική πραγματικότητα στο χώρο της αεροπορικής εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Τα αδέρφια Ρωσση τιμώντας την μνήμη του πατέρα τους και ιδρυτή των επιχειρήσεων έχουν ήδη ξεκινήσει την δημιουργία ιδρύματος ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΡΩΣΣΗ με σκοπό την χορηγία υποτροφιών εκπαίδευσης σε πιλότους και μηχανικούς τηλεπικοινωνιών ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό εργαζόμενων είναι απο την Ήπειρο.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα