25.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Ήρθαν εναερίτες για να εκπληρώσουν την δέσμευσή του ΩΝΑΣΕΙΟΥ… Δήμος Αρταίων και ΣΚΟΥΦΑΣ δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν χώρο για σκαλωσιές;

Διαβάστε επίσης

Τα εγκαίνια της νέας αίθουσας του ιστορικού Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Ο ΣΚΟΥΦΑΣ πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα με τους επίσημους προσκεκλημένους να απολαμβάνουν το νέο στολίδι του πολιτισμού για την πόλη μας.
Την Παρασκευή της ίδιας εβδομάδας, είδαμε στην πρόσοψη του ιστορικού κτηρίου, να αιωρούνται εναερίτες τεχνικοί, ένα γεγονός το οποίο προκάλεσε το ενδιαφέρον, όλων όσων έτυχε να βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Άρτας.
Ο λόγος ήταν, επειδή ο μεγάλος χορηγός της ανακατασκευής, το Ωνάσειο, θέλοντας να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Συλλόγου για την κατασκευή του στηθαίου του ιστορικού κτηρίου, το οποίο όπως γνωρίζουμε ανήκει στον Δήμο Αρταίων και τον Μ/Φ Σύλλογο ΣΚΟΥΦΑ, και επειδή δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί μια συμφωνία από τους ιδιοκτήτες για την εγκατάσταση ικριωμάτων (σκαλωσιών) στον χώρο, αναγκάστηκε να προσλάβει εναερίτες τεχνικούς, οι οποίοι σε συνεργασία με τον εργολάβο και τα τοπικά συνεργεία συνεργάστηκαν για να ολοκληρώσουν το έργο.
Το διάστημα που προηγήθηκε, είχαμε γίνει κοινωνοί μιας ατυχούς εκ μέρους του Σκουφά διαχείρισης του επικοινωνιακού θέματος της χορηγείας, κάτι για το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει ένας σχεδιασμός γιατί είναι σπάνιο να δίνονται περίπου 400.000 ευρώ από ένα μεγάλο Ίδρυμα για έναν τέτοιο σκοπό στην Άρτα. Πόσο μάλλον, όταν διάμεσος ήταν η ισχυρή κυρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και βουλευτής της Άρτας κ. Όλγα Γεροβασίλη. Δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό, καθώς δεν θέλαμε να μειώσουμε την μεγάλη αυτή προσφορά, δίνοντας την προσοχή μας σε μικρότητες.
Αλλά και πέραν του επικοινωνιακού σκέλους, όταν ζητάμε χάρες και εξυπηρετήσεις, θα πρέπει να σεβόμαστε τα χρήματα που μας δίνονται. Έτσι ως ένα μικρό παράδειγμα, θα αξιολογούσαμε ως τουλάχιστον ατυχές το γεγονός ότι ο ΣΚΟΥΦΑΣ και ο Δήμος Αρταίων δεν φρόντισαν να στηθούν ικριώματα για να γίνει ένα έργο ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους του ιδρύματος, για να μπορούν να ανταποκριθούν στην δέσμευσή τους να προσλαμβάνουν εξειδικευμένους εναερίτες τεχνίτες, με το γνωστό αυξημένο κόστος του ημερομισθίου τους.
Τροφή για σκέψη, με ποιον τρόπο αντιμετωπίζονται οι χορηγοί και μια εξήγηση για ποιον λόγο στο μέλλον θα δυσκολευτούμε να εξεύρουμε άλλους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα