16.8 C
Arta
14 Μαΐου 2024

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας: Μετά τις 10 Νοέμβρη, βουλευτές και αυτοδιοίκηση…

Διαβάστε επίσης

παλιότερη φωτογραφία από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στην συνεδρίαση της οποία συμμετείχαν οι Χρήστος Γκόκας και Χρήστος Μέγας

Στις 10 Νοεμβρίου, ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, οπότε και τότε θα γνωρίζουμε τον 5ο υποψήφιο για το νομό της Άρτας, καθώς έχουν ήδη κλείσει ο Χρήστος Γκόκας, ο Χρήστος Μέγας, Χριστίνα Μαρέτη και Κατερίνα Ρίζου. Μέχρι τότε οι φημολογίες που θέλουν σίγουρο τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο είναι … κοινώς αερολογίες, καθώς επί της ουσίας δεν υπάρχει ουδεμία ανακοίνωση ή τελική απόφαση για την υποψηφιότητα (αναμένουν την απόφαση: ο Γιάννης Παπαλέξης, ο Σωτήρης Νάκας, ο Άλκης Παπαχρηστάκης, ο Σωτήρης Χρηστούλης, ο Ηλίας Καρίνος και ο Χρυσοβαλάντης Αθανασίου).
Με το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να λάβουν χώρα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2023, είναι πράγματι ένα ικανό διάστημα και ο 5ος του ψηφοδελτίου να κάνει τον πολιτικό – προεκλογικό του αγώνα και να καλύψει το κενό έναντι των άλλων συν-υποψηφίων του.
Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η εξής προοπτική: μετά την 10η Νοεμβρίου, οι Νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής θα προχωρήσουν στην αξιολόγηση προσώπων και συνεργασιών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, τόσο σε τοπικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
Παράλληλα, έπειτα και από συζήτηση, η οποία έλαβε χώρα κατά την συνεδρίαση της 17-10-2022 στη ΝΕ Άρτας, αποφασίστηκε, τυχόν κινήσεις οι οποίες αφορούν την αυτοδιοίκηση, όπως επίσης και συνδικαλιστικά όργανα, να μην σχολιάζονται, αλλά να εκτιμάται η ανεξαρτησία τους έως ότου να υπάρξει τελική απόφαση, για τον τρόπο λειτουργίας και δράσης του κινήματος.
Αφορμή για την απόφαση υπήρξε η κίνηση του επικεφαλής του συνδυασμού “Γέφυρα στο Μέλλον” Γιάννη Παπαλέξη, υποστηριζόμενο εκλογικά από το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε προγραμματική σύγκλιση συνεργασίας με τον συνδυασμό “Δημοτική Αναγέννηση”, με επικεφαλής την Τζένη Ταπραντζή.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα