20.4 C
Arta
19 Σεπτεμβρίου 2024

aftodioikisi.gr: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ για την διαδικτυακή δημοσκόπηση

Διαβάστε επίσης

«Αντί να δει τα αδιέξοδα της πολιτικής του, του φταίνε οι μετρήσεις»

Με χθεσινή του ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του aftodioikisi.gr. 

Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. περιφερειάρχης: «Εμείς το γκάλοπ το κάνουμε Καθημερινά με τον Κόσμο , δεν έχουμε < κολλητούς> να μας κάνουν Γκάλοπ. Τα Αποτελέσματα τα ξέραμε απο Ανάρτηση τους στις30/9  που κατα λαθος εκαναν. Λαμβάνοντας υπόψη τις < Φιλίες> τους πάλι Γενναιόδωροι ήταν για μας .Τους Ευχαριστω Πολύ» (σ.σ. η ορθογραφία και ο τονισμός διατηρήθηκαν αυτούσια). 

Το aftodioikisi.gr δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποιους «κολλητούς» αναφέρεται ο κ. Καχριμάνης. Ούτε σε ποια, από 30/9,  ανάρτηση. Διευκρινίζει ωστόσο ότι, όπως προκύπτει από σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, (https://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/perifereia-ipeiroy-nea-dimoskopisi-toy-aftodioikisi-gr-deite-ta-erotimata/), η προαναγγελία της δημοσκόπησης έγινε στις 29/9/2022 και η συλλογή στοιχείων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ, από τις 2 έως τις 12/10/2022. 

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τις δημοσκοπήσεις αμφισβητούσαν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τώρα, αποκαλύπτεται ότι η αμφισβήτηση επεκτείνεται και σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. 

Το aftodioikisi.gr δεν θα μπει σε διάλογο με τον κ. Καχριμάνη. Θα του υπενθυμίσει μόνο την από 30/9/2022 (δύο, δηλαδή, ημέρες πριν ξεκινήσει η μέτρηση στην Περιφέρεια Ηπείρου), δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που είχε αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων: «Αντί να δει τα αδιέξοδα της πολιτικής του, του φταίνε ξανά οι μετρήσεις.».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα