20.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Έθεσε τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ ο Σωτήρης Χρηστούλης

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του πέμπτου υποψηφίου για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στην Άρτα καθώς μετά τις 10 Νοεμβρίου αναμένεται να βγει ο λευκός καπνός για το σύνολο των υποψηφιοτήτων στη χώρα. Στην Άρτα, ο αγώνας των υποψηφιοτήτων συνοδεύτηκε από μια αποχώρηση και συγκεκριμένα του Σωτήρη Χρηστούλη, ο οποίος φαινόταν να είναι και ο επικρατέστερος για την κενή θέση του ψηφοδελτίου. Ο Σωτήρης Χρηστούλης, επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο για τα ψηφοδέλτια εξεδήλωσε την πρόθεσή του να ασχοληθεί αποκλειστικά με την Αυτοδιοίκηση, αφήνοντας προσώρας στην άκρη το ενδιαφέρον του για την κεντρική πολιτική σκηνή.
Να αναφέρουμε ότι με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και των ψηφοδελτίων, το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής θα είναι το πρώτο, το οποίο σέρνει τον χορό της προεκλογικής περιόδου, στο επίπεδο της επιλογής προσώπων.
Πάντως, οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, σε μεγάλο βαθμό έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι επικρατέστερος στην επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής τείνει να είναι ο Άλκης Παπαχρηστάκης, κάτι που βέβαια αποτελεί μόνο γνώμη και δεν μπορεί επ’ουδενί να χαρακτηριστεί επιβεβαιωμένη πληροφορία.
Όπως και να έχει πάντως, “Κυριακή, κοντή γιορτή” που λέει και η λαϊκή μας παροιμία και σε λίγες ημέρες πρόκειται να έχουμε σαφή εικόνα για το πρόσωπο, το οποίο θα επιλεγεί υπό την αίρεση της τριεδρικής εκλογικής περιφέρειας.
Πάντως για καλό και για κακό εστάλη email σε όλους τους ενδιαφερόμενους για την υποψηφιότητα να επιβεβαιώσουν αν συνεχίζουν να επιθυμούν μια θέση στο ψηφοδέλτιο, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες (ή ευχάριστες, αναλόγως την οπτική) εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα