11.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

ΗΔΕΕΠ ΝΔ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

Διαβάστε επίσης

Την Άρτα επισκέφτηκαν την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022  ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής και ο Γραμματέας Οργανωτικού, συνοδευόμενοι από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιο Στύλιο, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας Νικόλαο Σπύρου, από στελέχη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ Άρτας καθώς και πολιτευτές του νομού επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αρταίων  Χρήστο Τσιρογιάννη και την Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Βασίλειο Ψαθά, παρουσία και του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη με τους οποίους συζητήσανε θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν τοπικές επιχειρήσεις.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αντίστοιχα, επισκέφτηκε τους Δήμους Γεωργίου Καραϊσκάκη και Κεντρικών Τζουμέρκων όπου συναντήθηκε με τους Δημάρχους  Περικλή Μίγδο και  Χρήστο Χασιάκο αντίστοιχα καθώς και με τους Προέδρους και στελέχη των κατά τόπους ΔΗΜΤΟ και συζητήσανε θέματα που αφορούν τον ορεινό όγκο του νομού. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στους Κωστακιούς και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Άρτας.

Μετά το πέρας των επισκέψεων, παρέστησαν σε  διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Άρτας, παρουσία κομματικών στελεχών, όπου έγινε μια εκτενής παρουσίαση του κυβερνητικού έργου καθώς και παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές ως προς τον σχεδιασμό και την ετοιμότητα των εκλογών όποτε αυτές αποφασισθούν από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι Γενικοί Γραμματείς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ιδιαίτερα φιλικό και πολιτισμένο κλίμα που επικράτησε στη περιοδεία τους στην Άρτα και ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΕΠ Άρτας για την φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση της περιοδείας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα