20.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια…

Διαβάστε επίσης

Καλώς ή κακώς η πλατφόρμα του FB είναι εκείνη που σήμερα, βγάζει τις πιο πολλές ειδήσεις και κυρίως το παρασκήνιο και τα παραπολιτικά της τοπικής μας επικαιρότητας. Έχει ήδη καταγραφεί ένας σπουδαίος ρητορικός λόγος του δημάρχου μας κ. Τσιρογιάννη, στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το πως πρέπει να φερόμαστε στο FB, σε κάθε πάντως περίπτωση στα Μέσα Κοινωικής Δικτύωσης (ακα ΜΚΔ) σημασία έχουν μεγάλη αυτά που καταγράφονται και κυρίως όσα δεν καταγράφονται, τα οποία βέβαια και περνάνε τα μηνύματά τους στους αποδέκτες τους.
Σήμερα θα αναφερθούμε σε μια ανάρτηση του φίλου Φώτη Φώτη, ο οποίος περιέγραψε στους φίλους του την ειδική συνεδρίαση στην Π.Ε. Άρτας με τους Γραμματείς Πολιτικής Επιτροπής και Οργανωτικού της ΝΔ.
Αναφέρει συγκεκριμένα “κατά την ειδική συνεδρίαση, που έλαβε χώρα, στην Περιφερειακή Ενότητα της Άρτας, με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιο Κονταδάκη, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Χάρη Λαζάνη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Άρτας Νίκο Σπύρου

Το περίεργο στην ανάρτηση είναι το γεγονός ότι αν και είναι στην φωτογραφία, δεν αναφέρει καθόλου τον αρτινό βουλευτή της ΝΔ και ΥφΑΑΤ Γιώργο Στύλιο, ο οποίος βρίσκεται και στο προεδρείο της αίθουσας συνεδριάσεων… Αυτό βέβαια είναι μια λεπτομέρεια θα μπορούσε να πει κάποιος, αλλά εμείς είμαστε της άποψης ότι ο διάβολος κρύβεται στην λεπτομέρεια!!!

Δεν γνωρίζουμε βέβαια, αν η ανάρτηση έγινε τυχαία ή είχε κάποιον συμβολισμό, μπορούμε όμως να είμαστε βέβαιοι ότι τα μηνύματα που πέρασε, όχι μόνο δεν ήταν συγκεχυμένα, αλλα αξιοποιήθηκαν από πολλούς και ποικιλοτρόπως.
Και μου φαίνεται ότι μπαίνουμε σε μια προεκλογική περίοδο όπου το κυβερνών κόμμα θα δοκιμαστεί για την εικόνα της ενότητάς, που πρέπει να δείχνει προς τα έξω, γεγονός που τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον τοπικά, έστω και τυπικά ακολουθούν…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα