25.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Ο χαμένος κρίκος της κεντροαριστεράς…

Διαβάστε επίσης

Παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος Παναγιώτης Καραγιώργος, έχει δηλώσει ότι η συμμετοχή στα κοινά και στις εκλογές δεν είναι ο αυτοσκοπός, είναι αλήθεια ότι το όνομά του έχει μπει για τα καλά στην αναζήτηση για τον χαμένο εκείνο κρίκο, που μπορεί να ενώσει τον χώρο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ… Είναι λοιπόν δέκτης προτάσεων, σε άτυπο βέβαια επίπεδο, οι οποίες και σε μεγάλο βαθμό αρχίζουν να τον προβληματίζουν, επειδή ο ίδιος θεωρούσε ότι μπορεί να είναι εύκολο να εξευρεθεί ένα κοινό μονοπάτι, όπου θα μπορούσαν να συμπορευτούν δυο πολιτικοί οργανισμοί με αναφορές στην Κεντροαριστερά.
Το τελευταίο λοιπόν διάστημα, ο Πάνος Καραγιώργος, αρχίζει να διερευνά σε πιο σοβαρό επίπεδο, την δυνατότητα να δημιουργηθεί μια ισχυρή δημοτική παράταξη, που να βασίζεται στην συνεργασία των χώρων του κέντρου, χωρίς όμως πολιτικά ή κομματικά ορόσημα. Και μάλιστα την σκέψη του αυτήν έχει αρχίζει να την επικοινωνεί, ζητώντας από συμπολίτες μας να την αξιολογήσουν πάνω απ’όλα κοινωνικά.
Νομίζουμε ότι στο σωστό δρόμο βρίσκεται, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Είναι δε σημαντικό ότι μπορεί με τον τρόπο αυτόν να μετουσιώσει και την καθημερινή παρουσία του στο FB, όπου κάνει κριτικές πολιτικές παρεμβάσεις, να μετεξελιχθεί σε σοβαρή πολιτική παράσταση.
Να αναφέρουμε δε ότι ο Πάνος, έχει σοβαρές αναφορές στην Αυτοδιοίκηση, ήταν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής και σε κάθε περίπτωση γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία της πολιτικής στην Άρτα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα