15.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Το καράβι που βουλιάζει

Διαβάστε επίσης

  • Να πούμε κι εμείς την παρατήρησή μας, σχετικά με την ανάρτηση του δημάρχου για την (επαν)υποψηφιότητα του Γαλάνη: επισημαίνει μέσα στα άλλα ο δήμαρχος το έλλειμα που υπάρχει στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Τώρα γιατί σε αυτό θα συμβάλλει ειδικά ο κ. Γαλάνης είναι ένα ερώτημα που χρήζει διερευνήσεως.
  • Να επαναλάβουμε πάντως ότι τον πήχυ της αυτοδιοίκησης στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων, σήκωσε πολύ ψηλά η Βίκη Βασιλάκη και μέχρι σήμερα, κανένας δεν μπόρεσε να φθάσει… Η λέξη μεράκι και προσωπική ενασχόληση, είναι πιστεύουμε προαπαιτούμενα. Ίσως θα ήταν καλό να έπαιρνε κάθε Δήμαρχος κάποιο μάθημα, πως στήνονται οι κοινωνικές δράσεις του Δήμου, από την μαιτρ του είδους, μιας και ως γνωστόν τώρα είναι ελεύθερη, εκτός συμβολαίου και από την Εθνική Άρτας και από την Μικτή Κάμπου…
  • Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μετά την «γκάφα ολκής» να θιγεί το ζήτημα της κομματικής ταυτότητας του Σωτήρη Χρηστούλη και της υποψηφιότητάς του για βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τις αντιδράσεις των μελών και το νέο κύκλο επεισοδίων, που ξεκινάει… μάλλον δύσκολο θα είναι για οποιονδήποτε άλλο, εκτός ΝΔ, να τολμήσει να πλησιάσει προς τον συνδυασμό του Χρήστου Τσιρογιάννη.
  • Όχι βέβαια, πως και η Αντιπολίτευση τα πάει καλύτερα! Μας κάνει εντύπωση, πως όσο πιο σκληρά χτυπάει την δημοτική αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο και παίρνει εύσημα για την συστοιχισμένη πορεία της, τόσο μεγαλύτερες βολές δέχεται από πρόσωπα και ομάδες, φερόμενες στην δική τους πολιτική γραμμή.
  • Μας έκανε εντύπωση π.χ. πως η Αρτινών παρέμβαση, μια κίνηση με χαρακτηριστική εκλογική σκοπιά στην Αυτοδιοίκηση, παρουσίασε ούτε λίγο, ούτε πολύ την αντιπολίτευση ως … σύμμαχο της Δημοτικής Αρχής.
  • H Τζένη Ταπραντζή απάντησε με ανάρτησή της στο διαδίκτυο: Το θέμα του #επιχειρηματικού_πάρκου το αναδείξαμε πολλές φορές!!Στο τελευταίο Δ.Σ κερδίσαμε,σύμφωνα με την εισηγήση μας,η χωροθέτησή του να γίνει στα #Κρεκούκια Αμμοτόπου..όπως ήταν η αρχική πρόταση…Αν «κάποιοι» ενοχλούνται για την μη παρουσία τους και τη στάση του ‘Πόντιου Πιλάτου»στα κοινά….ας τα «βάζουν» με αυτούς που πρέπει ..Να τους θυμίσουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι…Να τους θυμίσουμε ότι οι συνδημότες μας και ξέρουν και βλέπουν και κυρίως κρίνουν…Υ.Γ.και..ο νοών νοείτο..
  • Δεν ξέρουμε αν είναι επίκαιρο να έχουμε την επόμενη εβδομάδα μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης με την επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να δούμε πως εξελίσσονται τα πράγματα.
  • Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πραγματικότητα ότι όσο πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, αρχίζουν και φίλιοι στον συνδυασμό του Τσιρογιάννη…να παρατηρούν ότι το καράβι, έχει αρχίσει να μπάζει νερά και πόσο επίπλαστη είναι η εικόνα της «ομάδας των καλύτερων συμπολιτών»…
  • Έχουμε ένα σχόλιο για την παράταση στην διόρθωση των κτηματολογικών εγγραφών παραπάνω, μας ενημέρωσε ο Μιχάλης Νικολάου, ότι στην Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων είχε την ευκαιρία να προσκαλέσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Σακελαροπούλου, στην Άρτα και δη… στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη. Ευνόητος ο συμβολισμός της πρόσκλησης.
  • Καλή μας εβδομάδα!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα