19.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

Όλγα Γεροβασίλη: Απαράδεκτες και Αδικαιολόγητες Καθυστερήσεις για την Κατασκευή του Πάρκου Ορεινών Δραστηριοτήτων στα Θεοδώριανα και του δρόμου Αθαμάνιο – Θεοδώριανα στην Άρτα.

Διαβάστε επίσης

Η Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών την από 30.10.2022 Επιστολή Διαμαρτυρίας των Φορέων της Δ.Ε. Θεοδωριάνων του Δήμου Κεντρικού Τζουμέρκων, Άρτας σε σχέση με:

  1. τις απαράδεκτες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην κατασκευή του Πάρκου Ορεινών Δραστηριοτήτων στη θέση Σταυρός Θεοδωριάνων στα Τζουμέρκα αν και το έργο είχε ήδη χρηματοδοτηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με 5.000.000 Ευρώ,
  2. τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην κατασκευή του δρόμου Αθαμάνιο – Θεοδώριανα

και ζητά την άμεση εξέταση της επιστολής αυτής καθώς και σχετική ενημέρωση.

Επισυνάπτεται η αναφορά μαζί με την από30.10.2022Επιστολή Διαμαρτυρίας των Φορέων της Δ.Ε. Θεοδωριάνων του Δήμου Κεντρικού Τζουμέρκων, Άρτας και συγκεκριμένα της Αδελφότητας Θεοδωρινιτών Άρτας, του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Θεοδωριάνων, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», του Συλλόγου «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεοδωριάνων «Άνθιμος Αργυρόπουλος».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα