13.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Εγκαίνια του  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Άρτας

Διαβάστε επίσης

Η Διευθύντρια Δ.Δ.Ε. Άρτας  Δρ. Παρασκευή Χαμπηλομάτη σε δελτίο τύπου της Δ/νσης Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας αναφέρεται στα εγκαίνια του  νεοϊδρυθέντος  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Άρτας. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 10 π.μ.  στο συστεγαζόμενο συγκρότημα του ΕΠΑ.Λ. Άρτας θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νεοϊδρυθέντος  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Άρτας. 

Στη σχολική αυτή μονάδα παρέχεται η δυνατότητα στους μαθητές/τριες να καλλιεργήσουν τις  δεξιότητές τους, αλλά και να εξειδικευτούν σε τομείς ενδιαφέροντός τους, να προσφέρουν στο κοινωνικό  σύνολο εργαζόμενοι στο αντικείμενο που τους ταιριάζει, όπως όλοι οι πολίτες. 

Ο συγκεκριμένος τύπος σχολείου είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες μαθητών/τριων με αναπηρία  και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι οποίοι/ες επωφελούνται από τα ωρολόγια και αναλυτικά  προγράμματα της συγκεκριμένης δομής και μέσα από την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση, μπορούν να οδηγηθούν σε μεταλυκειακές δομές εκπαίδευσης και σε ανεξάρτητη ή εποπτευόμενη  εργασία. Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα