17.8 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων (19-12-22)

Διαβάστε επίσης

Τη Δευτέρα το πρωί, στις 19 του Δεκέμβρη 2022, το Μουσικό μας Σχολείο ταξίδεψε στο Βουργαρέλι Άρτας και συμμετείχε σε μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων και το σωματείο «Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων». Τα μουσικά σύνολα που εμφανίστηκαν ήταν δύο, με το πρώτο να παρουσιάζει ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο με θέμα τα Χριστούγεννα, και το δεύτερο μια σειρά τραγουδιών από τη  μουσική παράδοση της Ηπείρου και  άλλων περιοχών της χώρας μας. Στη γιορτή συμμετείχαν παιδιά και εκπαιδευτικοί από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και τραγούδησαν όλοι και όλες μαζί δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας ξεναγήθηκαν στο χώρο που φιλοξενείται το «Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων» και στην κεντρική πλατεία του όμορφου χωριού των Τζουμέρκων.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και το «Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων» για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Επίσης ευχαριστούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συνόδεψαν τα παιδιά των σχολείων του Δήμου και όλους/ες τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη δράση και αποτέλεσαν τα μέλη μια υπέροχης  χριστουγεννιάτικης χορωδίας.

Οι υπεύθυνοι/ες εκπαιδευτικοί

Nathalie Pourard

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Γιώργος Αγγέλης

Ανθούλα Ζιώρη

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα