20.8 C
Arta
20 Μαΐου 2024

Λ. Μάλλιος για την εκδήλωση “κίχλη στην αμφιλύκη”

Διαβάστε επίσης

Για την παρουσίαση του βιβλίου της ποιητικής συλλογής “κίχλη στην αμφιλύκη” έγραψε σε ανάρτησή του στο FB ο δημοσιογράφος Λάμπρος Μάλλιος, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων στους συντελεστές της εκδήλωσης, αλλά και τις … απουσίες των ΜΜΕ:

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους που παραβρέθηκαν την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Άρτας στην παρουσίαση της νέας μου ποιητικής συλλογής “κίχλη στην αμφιλύκη”. Η μέρα ήταν δύσκολη καθ’ ότι τόσο τόσο το φαγοπότι των Χριστουγέννων όσο και οι επισκέψεις την επόμενη δεν επέτρεψε σε πολλούς και πολλές -αν και δήλωσαν την πρόθεση να βρεθούν στην εκδήλωση- να είναι στην εκδήλωση. Ωστόσο η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Πάνω από 80 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο εργατικό Κέντρο και με προσοχή παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Όλους αυτούς τους ευχαριστώ από καρδιάς. Θα ήταν αγένεια εκ μέρους μου να μην σταθώ στην συγκινητική παρουσία των των συγχωριανών μου από δήμο Γ. Καραϊσκάκη που δεν λογάριασαν τα εξήντα και πλέον χιλιόμετρα και βρέθηκαν στην βιβλιοπαρουσίαση.

Ευχαριστώ την φιλόλογο και ποιήτρια Αθηνά Ζωγράφου που ταξίδεψε από τη Φλώρινα για να μιλήσει για το βιβλίο μου. (Αθηνά σ’ αγαπώ).

Ευχαριστώ τον φιλόλογο και συγγραφέα Δημήτρη Βλαχοπάνο όχι μόνο γιατί μίλησε για το βιβλίο μου, όχι μόνο γιατί και σε αυτό είχε την επιμέλεια, αλλά και για όσα προσφέρει με τι έργο και την δράση του στα πολιτιστικά δρώμενα.

(Δημήτρη είμαι τυχερός που σε εχω φίλο).

Ευχαριστώ τον δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη γείτονα και καλό φίλο Περικλή Μίγδο που μίλησε για μένα και τα ποιήματά μου.

(Περικλή με συγκίνησες).

Ευχαριστώ τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του Εργατικού Κέντρου Άρτας Αλέξη Κατσαρό για τον χαιρετισμό του. Η ομιλία του ήταν για μένα η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς.

(Αλέξη ευχαριστώ τόσο εσένα όσο Κάιν Διοίκηση του ΕΚΑ που έβαλε την υπογραφή της στην διοργάνωση της βιβλιοπαρουσίασης).

Ευχαριστώ τον δικηγόρο και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Αρταίων Κώστα Τράμπα για τα καλά του λόγια και τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης.

(Κώστα είσαι απόλαυση).

Ευχαριστώ τον Κώστα Ματάτση από τις εκδόσεις “εντύπωσις” για την συμβολή του στην έκδοση και των δύο ποιητικών μου συλλογών.

(Κώστα να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου, με ευαισθησία και ποιότητα.

Ευχαριστώ την Όλγα Τσιάφη που με την μοναδική της φωνή διάβασε ποιήματά μου.

(Όλγα, δεν έχω λόγια).

Ευχαριστώ τον φίλο δικηγόρο Πάνο Καραγιώργο που απήγγειλε ποιήματά μου.

(Πάνο, είσαι ψυχή).

Υ.Γ. Επειδή κανένα από τα τοπικά Μέσα Μαζικής ενημέρωσης δεν παραβρέθηκε στην βιβλιοπαρουσίαση (ίσως αξιολόγησαν ότι η εν λόγω εκδήλωση δεν αξίζει ούτε για μονόστηλο) θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το μέσον να δώσω εγώ το ρεπορτάζ. Θα το κάνω τόσο για μένα όσο και τους φίλους που έχω εδώ.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα