20.8 C
Arta
6 Μαΐου 2024

Ιατρικός Σύλλογος Άρτας: απαράδεκτο το περιστατικό των δυο γιατρών στο Νοσοκομείο Άρτας

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή το περιστατικό μεταξύ δύο γιατρών  στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Άρτας ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας έκαναν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι αυτονόητο ότι ως Ιατρικός Σύλλογος Άρτας καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοια περιστατικά καθώς δυσφημούν τον κλάδο, πλήττουν το ήθος, απαξιώνουν το επιστημονικό έργο και υπονομεύουν την κοινωνική προσφορά των συναδέλφων γιατρών. 

Είναι προφανές ότι τέτοιες πρωτοφανείς συμπεριφορές  και μάλιστα στον ιερό χώρο του Νοσοκομείου που δοκιμάζεται από πολυάριθμα προβλήματα, είναι μεμονωμένες και επ` ουδενί δεν μας αντιπροσωπεύουν. 

Ζητούμε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου τη διεξαγωγή άμεσης και ουσιαστικής έρευνας και ακολούθως την ενημέρωση του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας με την επιφύλαξη κάθε νόμιμης περαιτέρω ενέργειας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Τέλος, διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι η συντριπτική πλειονότητα των γιατρών που όλα αυτά τα χρόνια της πανδημίας έδωσε ακόμη και με προσωπικό κόστος  τον αγώνα της, παραμένει στις επάλξεις της κοινωνικής προσφοράς, παρέχοντας καθημερινά πολυάριθμα παραδείγματα  γενναιότητας και αυταπάρνησης.

    Εκ του  Δ.Σ του Ι.Σ  Άρτας

         Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΜΠΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                           ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα