15.5 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Προτεραιότητα για τον Βασίλη Τσίρκα η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές

Διαβάστε επίσης

Είναι η πραγματικότητα ότι τις ημέρες αυτές ο δικηγόρος Βασίλης Τσίρκας ήταν το πρόσωπο, που απασχόλησε τις συζητήσεις στα πηγαδάκια. Η απώλεια της τρίτης έδρας από το Νομό της Άρτας, είναι ένα θέμα που συνοδεύτηκε από τις εκτιμήσεις πολλών ότι η εκλογή “κλείδωσε” στο νομό της Άρτας για την Όλγα Γεροβασίλη και τον Γιώργο Στύλιο. Όμως η αλήθεια είναι ότι στην περιοχή μας υπήρξαν πολλές εκλογικές ανατροπές από το 1974 και μετά και οι “κλειδωμένες” νίκες, γνωρίζουμε όλοι ότι μπορούν να έχουν και εκπλήξεις και ανατροπές.
Για την περίπτωση του Βασίλη Τσίρκα, έχει επικρατήσει μια γενική πεποίθηση ότι είναι το πρόσωπο που τελικά θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αρταίων. Η αλήθεια είναι ότι πλέον ακόμη και τα κοντινά του πρόσωπα είναι εκείνα που γίνονται δέκτες ερεθισμάτων, προκειμένου να πείσουν τον πρώην βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο για τις Εθνικές Εκλογές, να επιλέξει την υποψηφιότητα για το Δημαρχιακό Μέγαρο… Οι πιέσεις είναι πολλές και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς θεωρούν τον νεαρό πολιτικό, ως ένα πρόσωπο χαμηλών τόνων, οργανωτικό και συνεργάσιμο, που μπορεί να συνθέσει αντιθέσεις και να έχει μια πετυχημένη πορεία απέναντι στην σημερινή δημοτική αρχή.
Παρόλα αυτά ο Βασίλης Τσίρκας επιμένει ότι πρέπει να είναι υποψήφιος στις Εθνικές Εκλογές, οι οποίες θεωρεί ότι είναι κρίσιμες για την χώρα και ο ίδιος είχε μια μεγάλη δυναμική στις προηγούμενες εκλογές: να θυμίσουμε ότι ο αριθμός των ψήφων, που έλαβε ξεπερνούσε το σύνολο των ψήφων του ΠΑΣΟΚ στο Νομό της Άρτας και ήταν τρίτος σε αριθμό, μετά τον Γιώργο Στύλιο και την Όλγα Γεροβασίλη.
Να σημειώσουμε ότι την περίοδο αυτή για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η προτεραιτότητα είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμική στις εθνικές εκλογές καθώς όπως αναφέρουν ισχύει το “νυν υπερ πάντων ο αγών”, καθώς στόχος είναι η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας και τοπικά δεν μπορεί να παραγνωριστεί η εκλογική δυναμική που είχε ο Βασίλης Τσίρκας και που βέβαια εργάζεται να την ενισχύσει.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα