14.8 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Ντίνο Παπαδημητρίου – Μια μαζική βραδιά 

Διαβάστε επίσης

Ήταν μια βραδιά πολιτική και ταυτόχρονα άκρως ανθρώπινη. Ήταν μια βραδιά αμφίδρομης επικοινωνίας του Ντίνου Παπαδημητρίου με τους πολίτες της Άρτας. Ήταν μια βραδιά που σφυρηλατήθηκε ακόμα περισσότερο η σχέση ουσίας μεταξύ του πολιτευτή και των πολιτών του νομού. Ήταν μια βραδιά που αντάλλαξαν όλοι ευχές και συμφώνησαν ότι η Άρτα πρέπει να αλλάξει πορεία και να γίνει πράξη το σύνθημα για πολιτική ανανέωση. 

Η εκδήλωση του Ντίνου Παπαδημητρίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου, που έγινε στο café Basalto στο «Τρίγωνο της Άρτας», είχε μαζικότητα και ήταν άκρως δυναμική. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά και πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ντ. Παπαδημητρίου και «σφράγισαν» με την παρουσία τους το κυρίαρχο αίτημα για να υπάρξει ανατροπή στις παλαιοκομματικές νοοτροπίες και να δοθεί η μάχη, όχι μόνο για τα αυτονόητα που είναι ζητούμενα στην εποχή μας, αλλά και για να υπάρξει αναπτυξιακή τροχιά στην περιοχή μας. 

Ο Ντ. Παπαδημητρίου, πέρα από τις ευχές που αντάλλαξε με όλες και όλους, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για την Άρτα που έχει στο επίκεντρό της το σύνθημα που πρέπει να γίνει πράξη με την ψήφο των πολιτών που έχουν τον τελικό λόγο, η πολιτική ανανέωση. 

Η βραδιά πέρα από τις ενδιαφέρουσες επισημάνσεις και προτάσεις του Ντ. Παπαδημητρίου, ενός ανθρώπου της διπλανής πόρτας με καθημερινή επαγγελματική και κοινωνική παρουσία στην Άρτα, είχε και το ανθρώπινο στοιχείο: πολλές ευχές για καλή επιτυχία στα μελλοντικά του βήματα και βέβαια για καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα