25.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Άρτας με επίσημη προσκεκλημένη την Υφ. Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος της Διοικούσaς Επιτροπής της Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας Άρτας και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Ν.Άρτας  πραγματοποίησαν  εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την πρώτη μετά την υγιειονομική κρίση, το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023 στο κέντρο Πολυχώρος Πολιτεία με επίσημη προσκεκλημένη την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη.  

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, παρευρέθη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος, ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Παπασιώζος, οι πολιτευτές Ευστάθιος Γιαννούλης και Ντίνος Παπαδημητρίου, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, οι Πρόεδροι των ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και Πρεβέζης, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Ν. Άρτας κ. Βασίλειος Ντάνης, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, πρώην Πρόεδροι της ΝΟΔΕ, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ για την εθελοντική τους προσφορά και την αγαστή συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα, τους φίλους της παράταξης που στηρίζουν τις δράσεις των τοπικών μας οργανώσεων και είμαστε όλοι έτοιμοι να «ριχτούμε» στον αγώνα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών για να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη εκλογική δύναμη στο Νομό μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα