18.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Με το ΚΚΕ θα είναι υποψήφια η Σοφία Τσώλα

Διαβάστε επίσης

Με την Σοφία Τσώλα, εκτός από συναδελφική σχέση έχουμε και μακροχρόνια προσωπική και οικογενειακή φιλία. Οπότε και μπορώ να είμαι από τους ανθρώπους εκείνους, που κατανοούν απολύτως, την απόφασή της να είναι υποψήφια βουλευτής, με το συνδυασμό του ΚΚΕ στο Νομό της Άρτας, μια εξέλιξη την οποία γνωρίζαμε, αλλά είχαμε δεσμευτεί να μην αποκαλύψουμε – τουλάχιστον πρώτοι.
Η Σοφία, εκτός από ένα πρόσωπο, που ασπάζεται πλήρως τις αρχές του ΚΚΕ, ιδίως αυτές που έχουν να κάνουν με κοινωνικούς αγώνες και δικαιοσύνη, έχει από πίσω της μια μακριά οικογενειακή πολιτική παράδοση στην αριστερά, εμποτισμένη από τις αρχές που ο πατέρας της κύριος Μιχάλης της μετέδωσε από τα παιδικά της χρόνια και για τον λόγο αυτόν, είναι βέβαιο ότι αν ήταν ένα κόμμα στο οποίο θα συμμετείχε στις εκλογές του, αυτό είναι το ΚΚΕ.
Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της, δικηγόρος Σταύρος Τσίπρας, προέρχεται από μια οικογένεια και αυτός με διαφορετικές αριστερές καταβολές, σε τίποτε δεν μειώνει το ενδιαφέρον αυτό, καθώς η Σοφία και πριν να παντρευτεί, είχε μεγάλη πολιτική και συνδικαλιστική δράση και μάλιστα διετέλεσε και γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας.
Βέβαια η Σοφία, ανήκει στη νέα γενιά των πολιτικών, που είναι μακρυά από ίντριγκες και μικροπολιτικά, γι’αυτό και είναι βέβαιο ότι στην αρχή θα …αντιμετωπίσει το ενδιαφέρον (με όλες τις εκφάνσεις του) για την ενεργό συμμετοχή της στα κοινά. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ούτε σε μικροπρέπειες, ούτε σε πολιτικά υπονοούμενα. Της ευχόμαστε ολόκαρδα, καλή επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα