21.8 C
Arta
7 Μαΐου 2024

Πρόταση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ…

Διαβάστε επίσης

Η Λένα Μπανταλούκα είναι εκ νέου Γενική Γραμματέας του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου ΣΚΟΥΦΑΣ, και βέβαια οι συζητήσεις που γίνονται είναι ότι η επόμενη θητεία του Δ.Σ. θα την βρεί να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας. Η Λένα, ξεχωρίζει για την εργατικότητα και την μεθοδικότητά της στα πολιτιστικά κοινά της Άρτας και πέρα από τον Σύλλογο Σκουφάς. Μας έλεγαν δε ότι σε μια εκδήλωση, στην οποία παραστάθηκε με τον σύζυγό της Κώστα Τράμπα, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Άρτας, ανακοίνωσαν προσωπικά μόνον αυτή και όλους τους υπόλοιπους επίσημους καλεσμένους, μόνο με την ιδιότητά τους.
Όπως ήταν φυσικό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η γνωστή δικηγόρος έγινε δέκτης μιας πρότασης να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό της Άρτας, καθώς αναζητούνται γυναίκες υποψήφιες για την συμπλήρωση της ποσόστωσης… Όπως δε ήταν αναμενόμενο, η πρόταση ήταν καθόλα τιμητική, αλλά παρόλα αυτά φαίνεται να μην είναι στις προτεραιότητές της, η ενασχόληση με την κεντρική πολιτική σκηνή, οπότε η απάντηση ήταν αρνητική…
Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται για το μέλλον, καθώς όπως έχει δείξει και στην θητεία της στον Μ/Φ ΣΚΟΥΦΑΣ η Λένα προετοιμάζει με μεθοδικότητα το κάθε της βήμα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα