20.8 C
Arta
6 Μαΐου 2024

Με υπογραφή Σιδηρόπουλου η Αναγέννηση Άρτας πέρασε και από την Καμπή. 

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΙΑΡΝΤΑΣ

Την αντίσταση της μαχητικής και σκληροτράχηλης Α.Ε. Καμπής έκαμψε η Αναγέννηση Άρτας , καθώς επιβλήθηκε με σκορ 1-2 και αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη Δόξα Άρτας στο +6 που αναδείχτηκε ισόπαλοι με σκορ 2-2 κόντρα στους Αγίους Αναργύρους. Η ομάδα μας με αυτή την νίκη πλησίασε ακόμα περισσότερο στο +7 που πρέπει να έχει η πρώτη ομάδα , με την δεύτερη βάσει προκήρυξης της ΕΠΣ Άρτας για να αναδειχτεί πρωταθλητής απευθείας χωρίς την διαδικασία των μπαράζ . Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 16 λεπτό με τον Χρήστο Σιδηρόπουλο , μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Αντώνη Χριστογιάννη. 

Η Αναγέννηση συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και είχε δύο τρείς πολύ καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι σε σουτ φωτοβολίδα από τον Σιδηρόπουλο , ενώ η ομάδα της Καμπής ισοφάρισε στο 38’ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταμάτη που υπέπεσε ο αμυντικός μας Ψαλλιδάκης πάνω στον Δήμο , στα υπόλοιπα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο και οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ ισόπαλο στο 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο τερματοφύλακας  μας Νικολαΐδης , αποσόβησε βέβαιο τέρμα για την ομάδα μας σε μακρινό σουτ ποδοσφαιριστή της γηπεδούχο ομάδας με την ομάδα μας μέχρι το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου να ψάχνει τα πατήματα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως όσο περνούσε η ώρα η Αναγέννηση πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 66’ λεπτό ο Χρήστος Σιδηρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-2 ύστερα από μονοκόμματο σουτ του Μουσιωτίτσα , με την επίτευξη του δεύτερου γκόλ και μετά η ομάδα μας πήρε τον πλήρη έλεγχο στον αγώνα και στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν απειλήθηκε η εστία του Νικολαΐδη και έφτασε δίκαια σε μια ακόμη νίκη που τις δίνει αέρα έξι βαθμών από την δεύτερη Δόξα Άρτας. Να τονίσουμε εδώ ότι στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης χάθηκαν από τους ποδοσφαιριστές μας 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ.

Επόμενος αγώνας για την Αναγέννηση ‘Άρτας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:00 στο γήπεδο των Πλησιών με αντίπαλο την Α.Ε. Κιρκιζατών Πλησιών στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Άρτας . Να ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Δερβίλη που αποχώρησε τραυματίας στο 7’ λεπτό της αναμέτρησης.

Αναγέννηση Άρτας(Δημήτρης Θώδης): Νικολαΐδης , Ζήσης , Παπακίτσιος Δ. , Δερβίλης(7’ λ.τρ. Αρτέμης) , Ψαλλιδάκης , Κακιώνης , Χριστογιάννης , Δήμος , Καζέλης(45’ Μουσιωτίτσας) , Παππάς , Σιδηρόπουλος. 

Στον πάγκο ήταν οι Μαλίζογλου(τ/φ) , Τσώλας , Τζούνης , Αρτέμης , Πετράι , Γκαρτζώνης , Μουσιωτίτσας , Καλιακάτσος. 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα