22.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Δήλωση Γεωργίας Πατέντα: Δεν είμαι υποψήφια με κανένα κόμμα

Διαβάστε επίσης

Το τελευταίο διάστημα, το όνομά μου έχει εμπλακεί σε μια υποτιθέμενη υποψηφιότητά μου για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό της Άρτας. Και μάλιστα η περίπτωσή μου έλαβε διαστάσεις, πέραν της τοπικής επικαιρότητας καθώς μεγάλες εφημερίδες και ιστοσελίδες πανελληνίου ενδιαφέροντος, με εμφανίζουν ως επικρατέστερη για την υποψηφιότητα. Πληροφορήθηκα δε ότι το όνομά μου, χρησιμοποιείται ακόμη και σε πολιτικές δημοσκοπήσεις.
Όλα αυτά είναι πραγματικά πρωτόγνωρα και δεν γνωρίζω από ποια αφετηρία προέρχονται. Είμαι ιδιαίτερα καλόπιστη και δεν θέλω να πιστεύω ότι όλη αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί συμφέροντα ξένα προς τον τόπο.
Σε κάθε περίπτωση, θέλω να διευκρινίσω, ότι η ίδια προσωπικά όχι μόνο δεν έχω εκφράσει κάποιο ενδιαφέρον για την συμμετοχή μου σε οποιοδήποτε πολιτικό ψηφοδέλτιο, αλλά πέραν αυτών δεν μου έχει γίνει και ποτέ καμία πρόταση. Για τον λόγο αυτόν και μόνο έκπληξη μου προκαλεί η διάσταση που έχει πάρει αυτό το σενάριο, στο οποίο χρησιμοποιείται το όνομά μου.
Να επισημάνω ότι όλη αυτή η περιπέτεια, με βρίσκει σε μια δύσκολη περίοδο, όπου ως επαγγελματίας στον τομέα των τουριστικών καταλυμάτων, προετοιμάζομαι για την εαρινή περίοδο και η συγκεκριμένη αναφορά στο όνομά μου, καταλήγει να γίνεται ενοχλητική, καθώς ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.
Για τον λόγο αυτόν ενημερώνω τους καλόπιστους φίλους και συμπολίτες, που σπεύδουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για την υπόθεση αυτή, ότι η συμμετοχή μου στα κοινά είναι δεδομένη, όχι όμως με τον τρόπο αυτόν, για τον οποίο ουδέποτε εξέφρασα κάποιο ενδιαφέρον. Άλλωστε, αν υπήρχε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο, εγώ η ίδια θα ενημέρωνα αρμοδίως όλους τους φίλους μου, αλλά και την τοπική κοινωνία της οποίας είμαι μέλος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα