25.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Κάνει το άσπρο μαύρο το Γραφείο Τύπου…

Διαβάστε επίσης

Εκδήλωση για τον εθισμό στα social media

Εκδήλωση για τον εθισμό των νέων στα social media, διοργανώνει η Ιδιωτική ΜΚΟ ΑΝΘΟΣ, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στην Φιλιππιάδα και στην οποία συμμετέχει ο Χριστόφορος Μίχος. Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στην ΔΙΩΝΗ, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ και Ιατροί της Ψυχικής Υγείας, με σκοπό την ενημέρωση για το μεγάλο αυτό πρόβλημα της εποχής μας.
Σύντομα θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση από την οργάνωση.

Η εντοπιότητα είναι αρνητικό κριτήριο…

Κυκλοφορεί η πληροφορία ότι υπάρχει περίπτωση αλλαγής της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και μάλιστα με τον “κομμένο” από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Χωρίς να σχολιάζουμε την περίπτωση της αντικατάστασης της διοίκησης, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι αρχή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην εφαρμόζει την εντοπιότητα σε τέτοιες θέσεις κλειδιά. Γι’αυτό και στην Άρτα ήλθε διοικητής από την Πρέβεζα και αντίστοιχα στην Πρέβεζα πήγε διοικητής από την Άρτα.
Ο λόγος είναι αμιγώς πολιτικός και σκοπό έχει την αποφυγή εντάσεων σε εσωτερικό και εσωκομματικό επίπεδο…
Οπότε μάλλον, η σκέψη αυτή δεν συνάδει με τις πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας.

Κάνει το άσπρο μαύρο το Γραφείο Τύπου…

Το κρέας βαφτίζει ψάρι… κυριολεκτικά το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων, με αποτέλεσμα να βγάζει εκτός των ρούχων τους, τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, ενώ οι δημοτικές παρατάξεις και της Τζένης Ταπραντζή, αλλά και της Ριζοσπαστικής Δημοκρατικής Αλλαγής, αντιπρότειναν περισσότερες θέσεις για μόνιμους υπαλλήλους στον Δήμο Αρταίων, η ανακοίνωση του Δήμου έκανε λόγο ότι καταψήφισαν την πρότασή της λέγοντας ΟΧΙ στις προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο… παρουσιάζοντας έτσι την αντιπολίτευση, ούτε λίγο, ούτε πολύ σαν αδιάφορη για την λειτουργία του Δήμου.
Απορούμε με την βραχείας ζωής επικοινωνιακή πολιτική του Δήμου και βέβαια βγάζουμε το καπέλο στο Γραφείο Τύπου, για την πετυχημένη δημιουργία εντυπώσεων, που παρόλα αυτά …γυρνάει μπούμερανγκ στον εμπνευστή της δήμαρχο κ. Χρήστο Τσιρογιάννη (ο οποίος κατα ομολογία του, τριπλοδιαβάζει τα δελτία τύπου, πριν δημοσιοποιηθούν) και την δημοτική αρχή…

Τον ίδιο τίτλο όλοι…

Αλλά κι εμείς τα τοπικά ΜΜΕ, ότι μας δίνουν βάζουμε… Έστειλε ο Δήμος Αρταίων δελτίο Τύπου ότι κάναμε τις καλύτερες απόκριες ever και εμείς, ούτε τον τίτλο δεν αλλάξαμε, με αποτέλεσμα να ρωτάει ο κακομοίρης ο αναγνώστης : ρε παιδιά, συνενοημένοι είστε και είχατε όλοι την ίδια εντύπωση; Καμία διαφορετικότητα;
Ναι… Είναι αλήθεια ότι δεν φάνηκε σε όλους ότι ήταν και η καλύτερη απόκρια, το βέβαιο όμως είναι ότι μετά από τόση καραντίνα, για να δικαιολογήσουμε και κάπως την δική μας … αδράνεια, ο τίτλος αυτό νομίζω ότι ταίριαζε απόλυτα.
Τώρα αν υπήρχαν κάποιες γκρίνιες για την μουσική (περί ορέξεως) την ορθοστασία και την γκοφρέτα που έφαγε ο άλλος στο δόξα πατρί (ελέω σοκολατοπόλεμου), αυτά είναι μόνιμα σε κάθε καρναβάλι.

Εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ στο Επιμελητήριο

Εκδήλωση θα κάνει το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε την Παρασκευή στις 3 Μαρτίου, στον φιλόξενο χώρο του Επιμελητηρίου, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα μιλήσει ο Παναγιώτης Δουδωνής, γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ… Εκεί θα έχουν την ευκαιρία και οι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές να βρεθούν μαζί και να κάνουν και έναν σύντομο χαιρετισμό…
Το ΠΑΣΟΚ τοπικά έφαγε μια μεγάλη έκπληξη με την απώλεια της τρίτης έδρας, λες και χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια πολλών, που έκαναν σχέδια για το μέλλον… Είναι καλό που η Ν.Ε. λειτουργεί με γρήγορα αντανακλαστικά και με την πρώτη αυτή εκδήλωση, θα μπούμε για τα καλά στο προεκλογικό κλίμα.
Να χε και μια … ευκολία στο επικοινωνιακό της με τα τοπικά ΜΜΕ η ΝΕ ΠΑΣΟΚ, θα ήταν τέλεια…

ΚάΙΝ


Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα