17.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Λευκή ισοπαλία για την Αναγέννηση Άρτας   κόντρα στην Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών

Διαβάστε επίσης

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η ομάδα μας στους Πλησιούς κόντρα στην Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών ,  καθώς αναδείχτηκε ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε έναν αγώνα που η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση , χωρίς να πιάσει την απόδοση που είχε σε προηγούμενους αγώνες. 

Η Αναγέννηση είχε από την αρχή τα ηνία του αγώνα έχοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον αρχηγό μας Αντώνη Χριστογιάννη μια στο πρώτο και μία στο δεύτερο ημίχρονο , ένα πολύ καλό σουτ μέσα απο την μικρή περιοχή του Αλέξανδρου Παπακίτσιου και δοκάρι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού σε κεφαλιά του Χρήστου Σιδηρόπουλου μην μπορώντας να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

 Ο αγώνας διεξήχθει στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Άρτας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2022 στις 15:00 στο γήπεδο των Πλησιών .Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής των Πλησιών Σίμος και της Αναγέννησης ο Νικολαΐδης.

Επόμενος αγώνας για την Αναγέννηση Άρτας , την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 στις 15:00 στα πλαίσια της  προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας <<Ηλίας Στύλιος>> με αντίπαλο τον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Αναγέννηση Άρτας(Δημήτρης Θώδης): Νικολαΐδης  , Παπακίτσιος , Δ. , Δήμος(65’Καζέλης) Τσιλιγιάννης , Ψαλλιδάκης , Κακκιώνης(53’’λτρ Παπακίτσιος Αλ.) , Αρτέμης(65’Πετράϊ) , Χριστογιάννης , Παππάς Δ. , Μουσιωτίτσας(75’Μπιθυκούκης) , Σιδηρόπουλος.

Στον πάγκο ήταν οι: Μαλίζογλου(τ/φ) , Τσώλας , Τζούνης , Καλιακάτσος , Πετράϊ , Καζέλης , Μπιθυκούκης , Παπακίτσιος Αλ.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα