17.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Δεύτερη σερί νίκη για τον Α.Ο. Δόξα Άρτας κόντρα στην Α.Ε.Μ. Μέλισσας με 3-1.

Διαβάστε επίσης

Την ομάδα της Μέλισσας υποδέχτηκε η Δόξα Άρτας το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στις 15:00 στο γήπεδο Γεώργιος Γιολδάσης και κέρδισε εύκολα με σκορ 3-1 στον αγώνα που διεξήχθει στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Άρτας  και περιμένει κάποιο στραβοπάτημα της Αναγέννησης που υποδέχεται αύριο την ομάδα των Α.Ο. Αγίων Αναργύρων για να μειώσει και άλλο την διαφορά από την πρώτη προνομιούχο θέση εν όψει και των πλει οφ του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή αν δεν υπάρξει διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο στους επτά βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Δόξας προηγήθηκε με τον Πατσιαβούρα ισοφάρισε η ομάδα της Μέλισσας με τον Κωτσίλα ενώ ο Σιλιόγκας με δύο προσωπικά γκόλ καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Δόξας είχε δύο τρείς πολύ καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το δείκτη τους σκορ αλλά αποσόβησε ο τερματοφύλακας της Μέλισσας  Χούσος. 

Επόμενη αγωνιστική  ακολουθεί και πάλι εντός έδρας αγώνας για την ομάδα της Δόξα κόντρα στον  A.O.. Παναγροτικού Αγίου Σπυρίδωνα το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 15:00 στο γήπεδο Γεώργιος Γιολδάσης , ενώ η ομάδα της Μέλισσας υποδέχεται στο Γήπεδο του Γλυκορίζου την ομάδα της Α.Ε. Καμπής επίσης το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 15:00.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα