17.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Τον  Α.Ο. Αγίων Αναργύρων  εντός έδρας αντιμετωπίζει , η Αναγέννηση Άρτας .

Διαβάστε επίσης

Την τέταρτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα τους Αγίους Αναργύρους αντιμετωπίζει η Αναγέννηση Άρτας , την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Άρτας . με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης . 

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή 3 Μαρτίου με απογευματινή προπόνηση  στο γήπεδο της ΕΠΣ στις Κεραμάτες Άρτας ΄, με τον προπονητή Δημήτρη θώδη να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ανδρέα Τσέτσο , Δημήτρη Ασπροποταμίτη , Θανάση Πετράϊ , Γιώργο Δερβίλη , και Κωνσταντίνο Ψαλλιδάκη , καθώς και στον Γιώργο Νικολαΐδη που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής , καθώς είχε αποβληθεί  με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών και του Λάμπρου Τσιλιγιάννη που θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους.  

Η διοίκηση , οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο καλούν όλον τον αρτινό λαό να παραβρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας να φτάσουν στην νίκη και τους τρείς βαθμούς. Τον αγώνα έχει οριστεί να διευθύνει ο Κύριος Μπαϊλής , με βοηθούς τους  Κύριους Βασιλάκη και Βαρέλη.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας , να είμαστε όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε τα παιδία μας..

*Με απόφαση της ΕΠΟ πριν την έναρξη των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής (4 και 5Μαρτίου 2023), θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα