13.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου: «Βελτίωση οδικής ασφάλειας Φιλιππιάδας» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης

Μεταξύ του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζής και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας κ. Οικονόμου υπογράφηκε σύμβαση για το έργο: «Βελτίωση οδικής ασφαλείας Φιλιππιάδας». Στόχος του έργου είναι η αποκατάσταση και αναβάθμιση πεζοδρομίων και οδοφωτισμού. Σημειώνεται ότι θα γίνει εγκατάσταση νέου δικτύου φωτισμού με κρεμαστά φωτιστικά  τ. LED, αλλά και τοποθέτηση αυτόνομων ηλιακών συστημάτων, για την ασφαλέστερη κίνηση και διέλευση κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ταμείο αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και είναι προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. 

«Αξιοποιούμε κάθε προσφερόμενο πρόγραμμα για να κάνουμε την πρωτεύουσα του Δήμου μας, την πόλη της Φιλιππιάδας, πιο φωτεινή και περισσότερο ασφαλής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση είναι από το ταμείο αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σε ανταπόδοση για την λειτουργία της προσωρινής Δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.   

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα