19.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων αετοφωλιά… συνδυασμών!

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων, σε μεγάλο βαθμό προσελκύει το ενδιαφέρον της τοπικής επικαιρότητας, καθώς ένας μεγάλος αριθμός αρτινών, που κατοικούν και δραστηριοποιούνται στην πόλη της Άρτας, είναι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στα χωριά του μεγάλου ορεινού Δήμου…
Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν πολλοί στο πρόσωπο του μηχανικού Μάκη (Γεράσιμου) Κατσέλη, αλλά βέβαια η τράπουλα είναι καλά μοιρασμένη και σε άλλα πρόσωπα.

Άρωμα γυναίκας… με υποστηρικτή τον Δημήτρη Κανή

Πρωτοπόρος ο Δημήτρης Κανής στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, καθώς έχει θέσει επί τάπητος την πρόταση της συμπόρευσης όλων των αυτοδιοικητικών συνδυασμών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής. Ο επικεφαλής της προσπάθειας θα είναι υπερκομματικός και με γνώμονα την προώθηση των συμφερόντων του Δήμου, αλλά και την εγρήγορση και την συμμετοχή των νέων, έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει Μέλλον για τα Τζουμέρκα.
Απ’ότι γνωρίζουμε οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό και μάλιστα έχει υποδειχθεί ένα πρόσωπο, που είναι κοινά αποδεκτό στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και μάλιστα επ’αφορμή της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, να επισημάνουμε ότι ανήκει στο “όμορφο” φύλο.
Βέβαια αυτή η εξέλιξη δεν είναι η τελική, αλλά είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο διάλογος για τα αυτοδιοικητικά στον Δήμο, έχει ξεφύγει από τα τετριμμένα και πλέον μπαίνουν νέοι όροι συμμετοχής.

Εντείνει τις προεκλογικές του κινήσεις

Από την άλλη, ο Αποστόλης Τυρολόγος έχει εκφράσει την βούλησή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ και μάλιστα έχει αρχίσει να ανακοινώνει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων οι Λευτέρης Κιτσαντάς, ο Γιώργος Δήμος, η Μαρία Χούσου κ.α. και , σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήδη έχει αρχίσει να εντείνει τις προεκλογικές του κινήσεις.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα