15.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

ΜέΡΑ 25 Άρτας: Όλα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς!

Διαβάστε επίσης

Χθες, Τετάρτη 8 του Μάρτη, η Ελλάδα έζησε στιγμές που δεν έχει δει για μια δεκαετία. Μεγαλειώδεις διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, με ανθρώπους από διάφορους προοδευτικούς χώρους να δίνουν το παρών κάτω από το λάβαρο της αγανάκτησης για τους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και των καταστροφικών πολιτικών που οδήγησαν εκεί.

Η μεγάλη γενική απεργία που οργανώθηκε την Ημέρα της Γυναίκας, ξεπερνώντας την ηγεσία της ΓΣΕΕ, που για μια ακόμη φορά ήταν κατώτερη των περιστάσεων, δείχνει ότι η ελληνική κοινωνία, ύστερα από χρόνια πολιτικού μουδιάσματος, έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τη φωνή της.

Χθες, Τετάρτη 8 του Μάρτη, η Άρτα έζησε στιγμές που δεν είχε δει περισσότερο από μια δεκαετία. Μπροστά απ’ όλους τα νιάτα της πόλης, όπως τους αρμόζει. Λίγα μέτρα πιο πίσω, γονείς, εργαζόμενοι, άνεργοι, γυναίκες και άντρες. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό των 57 ψυχών.  

Το ΜέΡΑ25 βρέθηκε και θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό όλων όσοι σηκώνουν το ανάστημα, καταπολεμώντας τις προσπάθειες συγκάλυψης των εγκληματικών μνημονιακών πολιτικών και που, αρνούμενοι να αποδεχθούν την απαξίωση και τη μιζέρια ως κανονικότητα, απαντάνε με ένα τρανταχτό: όλα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς!

ΜέΡΑ25 Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα