12.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Έφυγε σε ηλικία 87 ετών ο Βασίλης Βήχας

Διαβάστε επίσης

Ο Βασίλης Βήχας, από την Κοσοβίστα (Κτιστάδες) έφυγε από την ζωή χθες 19-3-2023, σε ηλικία 87 ετών. Ο Βασίλης ήταν ένας ακάματος αγωνιστής της ζωής, από τους εργάτες εκείνους που κουβαλούσαν το τσιμέντο στην πλάτη και δούλευαν στο στρώσιμο της πλάκας από την ανατολή του ήλιου μέχρι την δύση και έχτισαν κυριολεκτικά όλον τον κόσμο. Ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο συνεχώς στο πρόσωπό του και με αισιοδοξία για τις δύσκολες καταστάσεις.
Ο εκλιπών ήταν πατέρας του καλού φίλου μας μηχανικού Κώστα Βήχα, τον οποίο και εγκαρδίως συλλυπούμαστε.
Η οικογένειά του μας απέστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο για όσους συλλυπήθηκαν για την απώλειά τους, το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως ακολούθως:

Η απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου είναι ένα γεγονός που λυπεί και σημαδεύει τον κάθε έναν, σε όλη του την ζωή. Έτσι λοιπόν και ο ξαφνικός θάνατος του συγγενή μας Βασιλείου Βήχα έριξε σε πένθος όλους μας.

Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο , συγγενείς , φίλους και γνωστούς που στάθηκαν δίπλα μας αυτές τις δύσκολες ώρες της απώλειας του αγαπητού μας προσώπου.

Είναι πολύ σημαντικό , μέσα στο πένθος να βλέπεις , να ακούς και να αισθάνεσαι όλο αυτό το κόσμο να λέει τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπό σου , που πλέον δεν θα είναι δίπλα σου να σε στηρίζει και να σε συμβουλεύει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε και στέκεται δίπλα μας και μας δίνει την δύναμη να τον θυμόμαστε , για την αγάπη του , το χαμόγελό του και την προσφορά του σε όλους μας αλλά πολύ περισσότερο το τι έχει κάνει για εμάς …την οικογένειά του.

Η οικογένεια του εκλιπόντος
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΗΧΑ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα