24.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Στην Κέρκυρα για την παρουσίαση του κυβερνητικού έργου

Διαβάστε επίσης

Με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην Κέρκυρα την Τετάρτη 19 Απριλίου ο αρτινός βουλευτής και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, προκειμένου να παρουσιαστεί το πρόγραμμα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα στα Ιωάννινα. Ο Γιώργος Στύλιος θα παρουσιάσει το έργο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην περιοχή και όπως είναι αναμενόμενο θα τύχει του αντίστοιχου ενδιαφέροντος, καθώς τα νησιά του Ιονίου εκτός από τουριστική δραστηριότητα έχουν μεγάλη αγροτική δράση.

#me_ton_ntino

Η κάθε προεκλογική περίοδος έχει τα δικά του πολιτικά και επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και βλέπουμε ότι οι πολιτικοί του σήμερα, έχουν μια άμεση σχέση με τα socila media. Έτσι είδαμε στο φυλλάδιο του Ντίνου Παπαδημητρίου, που κυκλοφόρησε σε όλη την Άρτα, ότι προκάλεσε ιδιαίτερα στους νέους, πολύ καλή εντύπωση το hastag (δηλαδή το #) με το μικρό όνομα, δηλάδή #me_ton_ntino προκειμένου να παραπέμπει στις δημοσιεύσεις του στα social media. Να σημειώσουμε ότι παρόμοιο hastag είχε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προεκλογική του εκστρατεία #me_ton_kyriako, και είναι πραγματικά ιδιαίτερα σημαντικό το μικρό σου όνομα να μπορεί να διακρίνεται εύκολα.

Αποσπούν την προσοχή

Και μιας και λέμε για social media να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, στην συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους υποψηφίους βουλευτές από την Ήπειρο, τους εξομολογήθηκε ότι ενώ ο ίδιος έχει λογαριασμό στο twitter, έχει σβήσει την εφαρμογή από το κινητό του, καθώς όπως ανέφερε του αποσπούσε πολλές φορές την προσοχή αφενός, ενώ είχε ιδιαίτερα τοξικά σχόλια από την άλλη. Μια πραγματικά χρήσιμη συμβουλή, αν σκεφτεί κανείς ότι οι εφαρμογές αυτές είναι και ιδιαίτερα εθιστικές, με πρωταγωνιστή το tik tok, στο οποίο να σημειώσουμε ότι φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά ο κ. Μητσοτάκης.

Ψύχραιμη η ανακοίνωση αλλά με εύλογη …πικρία

Μια εύλογη πικρία έχει η δήλωση του Στάθη Γιαννούλη αναφορικά με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα και το γεγονός ότι δεν επελέχθηκε ως υποψήφιος. Αναφέρει χαρακτηριστικά:
Υπηρέτησα με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια.
Πάντα δίπλα σας.
Στήριξα τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την αρχή.
Στις 18 Ιουνίου παραιτήθηκα από Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά για να υπηρετήσω την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μου για τις Αρχές και τις Αξίες της.
Την ίδια ημερομηνία παραιτήθηκα από Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου για να βοηθήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Παραιτήθηκα για τον ίδιο λόγο από Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Άρτας.
Ρίχτηκα στην μάχη της ψήφου με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους, σ’ ένα προεκλογικό αγώνα χωρίς πολλά περιθώρια χρόνου .
Συμμετείχα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 που έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες για μένα, λόγω των δημοτικών εκλογών που προηγήθηκαν. Μου έδωσαν την 2η θέση στον Νομό.
Συνέχισα τον αγώνα μου.
Για 4 σχεδόν χρόνια λειτουργούσα Πολιτικό Γραφείο με στόχο την προώθηση του Κυβερνητικού έργου της ΝΔ , την εξυπηρέτηση των πολιτών και την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του Νομού μας.
Περίμενα μια δεύτερη ευκαιρία μιας και ήμουν πρώτος Αναπληρωτής Βουλευτής Άρτας και με διαβεβαίωναν ότι θα τηρηθεί η σειρά κατάταξης.
Το κόμμα μου αποφάσισε, να μην μου εμπιστευτεί μια θέση στο ψηφοδέλτιό της και δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου στηρίζοντας την μεγάλη μου προσπάθεια για μια καλύτερη Άρτα.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου που στελέχωσαν το γραφείο μου.
Να ευχαριστήσω όλους αυτούς που εθελοντικά συστρατεύτηκαν αποφασισμένοι να τ’ αλλάξουμε όλα, να πάμε μπροστά την Άρτα!
Άλλος ένας κύκλος κλείνει για μένα και ανοίγει ένας νέος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!!
Καλό Πάσχα!!!

Χριστίνα Μαρέτη: Η μεγάλη έκπληξη της προεκλογικής περιόδου


Πολύ νεοδημοκρατικά τα σχόλια, που προηγήθηκαν, να πούμε και κάτι από τα άλλα κόμματα: Αν υπάρχει μια έκπληξη σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, αυτή έχει να κάνει με την περίπτωση της Χριστίνας Μαρέτη. Η Χριστίνα, γνωστή μεν φαρμακοποιός, αλλά αναδεικνύεται σε δύναμη στον εκλογικό χάρτη, καθώς φαίνεται ότι έχει επικοινωνιακή και πολιτική πληρότητα, σε τέτοιο βαθμό ώστε πολλοί να απορούν «που κρυβόταν τόσο καιρό».
Η αλήθεια είναι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Κϊνημα Αλλαγής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην περιοχή μας, καθώς αξιολογείται ως ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων, με όλους τους υποψηφίους να «παίζουν δυνατά» το πολιτικό παιχνίδι.

Ανδρέας Καλόγηρος: Ο Συνταγματάρχης από την Άρτα


Για τον γιατρό Ανδρέα Καλόγηρο, Συνταγματάρχη που υπηρετεί στο 401 ΣΝ μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, αρτινοί εξ Αθηνών, σε παρέα που βρεθήκαμε τις ημέρες του Πάσχα. Εκτός από πολύ καλός Παθολόγος, αγαπάει ιδιαιτέρως την πατρίδα του την Άρτα και σπεύδει να τον βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Είναι καλό να μαθαίνουμε ευχάριστα πράγματα για τους απόδημους Αρτινούς και ιδίως τέτοιες δύσκολες εποχές…

Υποψήφιος βουλευτής Χίου ο Κώστας Τρομπούκης


Και μιας και μιλάμε για απόδημους, ας μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε στον αρτινό γιατρό – ακτινοδιαγνώστη (Ιατρός – Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) Κώστα Τρομπούκη, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής Χίου, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που είχαμε παρουσιάσει ως σημαντικό ενδεχόμενο, ήδη από τον Ιούλιο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα ήταν συντονιστής στον Θεματικό Τομέα «Υγεία – Πρόληψη – Ευπαθείς Ομάδες», ενώ επιτυχημένη κρίθηκε και η πορεία του ως συντονιστής Νησιωτικής Πολιτικής. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αρτινό υποψήφιο βουλευτή.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα