20.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Χριστίνα Μαρέτη: οι άνθρωποι της Άρτας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του τόπου μας…

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη εβδομάδα των εορτών του Πάσχα είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πολλούς απόδημους αρτινούς, οι οποίοι επισκέφθηκαν την ιδιαίτερή τους πατρίδα, την Άρτα και τα χωριά του νομού.
Επειδή και η ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα και ιδίως κατά την περίοδο των εορτών, έζησα μακριά από την περιοχή μας, μπορώ και αναγνωρίζω τον πόθο και την αγάπη, που οι ετεροδημότες μας έχουν για τον τόπο μας. Γνωρίζω πολύ καλά, την ανάγκη της επιστροφής και ιδιαίτερα της συνάντησης με παιδικούς και εφηβικούς φίλους, με συμμαθητές και βέβαια γείτονες και χωριανούς. Για την αγωνία μας να δούμε αυτήν την κοινωνία να πηγαίνει μπροστά, να πρωτοστατεί και να έχει την απήχηση που της αξίζει.
Για μένα, το έχω πει πολλές φορές, το πιο άξιο και σημαντικό εξαγώγιμο προϊόν της Άρτας είναι οι άνθρωποί της. Είναι αυτοί, που διαφημίζουν την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, με τον καλύτερο και τον πλέον αφιλοκερδή τρόπο.
Και γι’αυτό τις ημέρες αυτές, χάρηκα που είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί με τους παλιούς γνώριμους, αλλά και με τους νέους φίλους, που γνώρισα και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας για μια καλύτερη Άρτα και κυρίως να ξαναονειρευτούμε έναν τόπο, στον οποίο αξίζει να επιστρέψει κανείς και βέβαια να μεγαλώσει τα παιδιά του.
Θέλω να επισημάνω ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πράξη, η ελπίδα να γίνει πραγματικότητα, με σωστές πολιτικές και με αληθινές προτεραιότητες για τον τόπο μας, αλλά και τους ανθρώπους του.
Χριστός Ανέστη, Υγεία σε όλους μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα