24.8 C
Arta
16 Μαΐου 2024

Στην Κορωνησία ο Σταύρος Θεοδωράκης…

Διαβάστε επίσης

Η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, επισκέφθηκε την περιοχή της Άρτας, προκειμένου να κάνει ένα αφιέρωμα στα τοπία του Αμβρακικού και των Τζουμέρκων, αλλά και να καταγράψει τον τρόπο ζωής των κατοίκων της περιοχής.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Σταύρος Θεοδωράκης και το τηλεοπτικό συνεργείο του, επισκέφθηκαν την Κορωνησία και μάλιστα ήρθαν σε επικοινωνία με την Γεωργία Πατέντα, η οποία είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων και Ξενώνων Αγροτουρισμού «Ο ΑΡΑΧΘΟΣ», όπου είχε την ευκαιρία να τους ξεναγήσει και να τους φιλέψει τα θρυλικά ψάρια της περιοχής.
Ο εξ Αθηνών δημοσιογράφος είχε την καλή τύχη να σερβιριστεί από ψάρια και χέλια του Αμβρακικού και να μάθε από πρώτο χέρι για την υψηλή διατροφική τους αξία, από τον γνωστό σε όλους μας κ. Γιάννη Σκούφο, ο οποίος είναι Καθηγητής στο Εργαστήριο Επιστήμης της Ζωικής Παραγωγής, Διατροφής και Βιοτεχνολογίας του Τμήματος Γεωπονίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μίλησε για τον πλούτο της περιοχής.
Το συνεργείο, όπως πληροφορηθήκαμε, επισκέφθηκε με καϊκι από την Κορωνησία την Πρέβεζα και είχε την δυνατότητα να καταγράψει την ωραία αυτή διαδρομή και την σπανιότητα του τοπίου.
Αν μη τι άλλο, τέτοιες εκπομπές, είναι αυτές, οι οποίες μπορούν να διαφημίσουν κατά τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας και μάλιστα όταν μιλάνε πρόσωπα με γνώσεις και εμπειρία στον τομέα τους, όπως είναι η Γεωργία Πατέντα και ο Γιάννης Σκούφος.
Περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα