18.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Όλγα Γεροβασίλη: H απελπισμένη ΝΔ από τις παροχές της πιάνεται 

Διαβάστε επίσης

Σημεία παρέμβασης της Όλγας Γεροβασίλη υποψήφιας Βουλευτή Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Α. Σρόιτερ

8.5.23

Η Άρτα υποστρέφει με μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα, πέραν του οικονομικού, συνεπεία της 4ετίας της Δεξιάς Μητσοτάκη

Ερωτηθείσα για τα φλέγοντα θέματα της περιοχής της η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Όλγα Γεροβασίλη , πέραν των ζητημάτων τα οποία που απασχολούν τους έλληνες πολίτες οριζόντια ( ανασφάλεια, της ακρίβεια και αγωνία για το μέλλον), σημείωσε ότι η Άρτα, της οποίας η οικονομία βασίζεται κατά κύριο λόγο στον πρωτογενή τομέα,  έχει πληγεί από τις επιπτώσεις που δέχθηκε  η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή εξαιτίας της αύξησης των πρώτων υλών, της ενέργειας, των ζωοτροφών κ.ο.κ. με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το εμπόριο, την εστίαση κ. λπ.  «Η περιοχή υποστρέφει με μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα πέραν του οικονομικού» κατέληξε η κ. Γεροβασίλη και συμπλήρωσε αντιπαραθέτοντας στην δημοσκοπική εικόνα την δια ζώσης επαφή με χιλιάδες πολίτες οι οποίοι εκφράζουν το αδιέξοδό τους:  «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει αλλιώς ο τόπος μας πεθαίνει».

Με εξαιρετικά μεγάλα ποσοστά το φετινό μήνυμα της νίκης από την Άρτα και την Ήπειρο

Εντυπωσιακή χαρακτήρισε ως προς τον αριθμό των παρευρισκομένων και το κλίμα την πρόσφατη συγκέντρωση με τον Α. Τσίπρα στην Άρτα. «Υπήρχε αγανάκτηση για το παρόν και ελπίδα για την επερχόμενη προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Η Άρτα έδωσε το 2019 πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά και θα το ξανακάνει στις 21 Μαΐου με εξαιρετικά μεγαλύτερα ποσοστά  το μήνυμα της νίκης και μεγάλη μείωση εκείνων της  Νέας Δημοκρατίας. Αντίστοιχο είναι το κλίμα και από όλη την Ήπειρο αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα» τόνισε η Ό. Γεροβασίλη και συμπλήρωσε: «Σε λίγες μέρες αυτή η εικόνα θα αποτυπωθεί και στην κάλπη»  

Οι απελπισμένοι από την παροχολογία της τελευταίας στιγμής πιάνονται

Ως «κίνηση απελπισίας της Νέας Δημοκρατίας»  χαρακτήρισε η κ. Γεροβασίλη την  έκρηξη παροχολογίας με νέες προσθήκες καθ εκάστην και αργία και  επισήμανε ότι αυτό μόνον αρνητικά συναισθήματα γεννά στους πολίτες που γνωρίζουν ότι μερικές μέρες πριν τις εκλογές όλα αυτά στόχο έχουν να υποκλέψουν την ψήφο του λαού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάλι έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο και απολύτως κοστολογημένο πρόγραμμα  (5,5 δις/έτος ) στον κόσμο και με αυτό θα φτάσουμε μέχρι τις 21 Μαΐου. ‘Ο,τι και να προσπαθεί να αποδείξει η Νέα Δημοκρατία για να υποστηρίξει το προεκλογικό της αφήγημα, ό, τι μέσο και αν χρησιμοποιεί, όποιο θεσμικό ατόπημα και αν πραγματοποιεί, τα νούμερα δεν διαψεύδονται.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα