15.5 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Η Αλλαγή είμαστε εμείς

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Μέγας*

Πάμε δυνατά για την Ανατροπή των συσχετισμών στην Άρτα και την Αλλαγή στην Πατρίδα!

Μετά από μια κυβερνητική θητεία επικινδύνων πειραματισμών που στοίχισαν ακριβά στην Πατρίδα (ΣΥΡΙΖΑ)  και μια κυβέρνηση συντηρητικών επιλογών που μεγάλωσαν στις κοινωνικές ανισότητες και διέλυσε τις υποδομές, με αποτέλεσμα την Τραγωδία των Τεμπών (ΝΔ), η χώρα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. 

Επιβάλλεται να εκπονηθεί ένα Σχέδιο για την ενίσχυση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, την στήριξη των επαγγελματιών, ένα Πρόγραμμα που θα παρέχει κίνητρα στους Νέους να παραμείνουν στον Τόπο τους.

Το ΠΑΣΟΚ είναι κυβερνητική δύναμη Ευθύνης. Άρα ως Κίνημα δεν ετεροκαθορίζεται. Είναι αυτόνομο πολιτικά, έχει καθαρό Προγραμματικό Λόγο, εμφορείται από σοσιαλιστικές αξίες και έχει έναν μεγάλο στόχο: την στήριξη των μη προνομιούχων Ελλήνων και την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους. 

 Δεσμευόμαστε ότι δεν θα κρατήσουμε εμείς στην καρέκλα του πρωθυπουργού τον κ.Μητσοτάκη τώρα που καταρρέει το κυβερνητικό του αφήγημα, από την στιγμή που τον αποδοκιμάζει ο Ελληνικός Λαός.

 Ούτε θα επαναφέρουμε τον κ.Τσίπρα μετά τους επικίνδυνους πειραματισμούς και την πολυετή συμμαχία με την ακροδεξιά του κ.Καμένου. 

 Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει ένα μελετημένο και κοστολογημένο Πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Με αναπτυξιακούς βραχίονες το Ταμείο Ανάκαμψης, την στήριξη τη υπαίθρου, την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών, τις ευκαιρίες στους Νέους με καλοπληρωμένες δουλειές και ασφάλεια στην εργασία.

Το Προοδευτικό Προσκλητήριο αφορά σε κάθε δημιουργικό Πολίτη, κάθε Νέο και Νέα που ανησυχούν για το μέλλον και κάνουν όνειρα.

 Σε μας τους νέους πολιτικούς αναλογεί η ευθύνη να διεκδικήσουμε  μια νέα σελίδα για την Άρτα μακριά από τη δημογραφική κρίση, την παραγωγική εγκατάλειψη, την οικονομική συρρίκνωση.

Εμείς μπορούμε να φέρουμε την Αλλαγή που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας!
*Ο Χρήστος Μέγας είναι Δημοσιογράφος, υπ.Βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα