10.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Διαγωνισμός ορθογραφίας από τον PALSO Άρτας

Διαβάστε επίσης

 Το πρωί του Σαββάτου 6 Μαϊου 2023 ο Σύλλογός PALSO Άρτας διοργάνωσε για 5η φορά διαγωνισμό ορθογραφίας για τους μικρούς μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso. 

    H εκδήλωση είχε τρία μέρη. Αρχικά έγινε το Spelling Hunt, όπου επτά ομάδες μαθητών των Junior τάξεων & A, σαν καναρινάκια με τα κίτρινα καπελάκια τους, κατέκλυσαν το κέντρο αναζητώντας στοιχεία προκειμένου να ολοκληρώσουν το κυνήγι των λέξεων. Παράλληλα στο ισόγειο του Επιμελητηρίου οι μαθητές της Β τάξης συμμετείχαν στην κλασσική ορθογραφία, Spelling Bee. Στην δε συνεδριακή, μαθητές των C & D έπαιζαν Plickers στο λεξιλόγιο και τη γραμματική. Μετά δε την επιστροφή των μικρών από την πλατεία, οι μαθητές της Α έλαβαν τη σκυτάλη με την δική τους ορθογραφία. 

    Πολλοί οι νικητές που έλαβαν το δωράκι τους από την Palso Άρτας, ξεχωριστά υψηλό το επίπεδο των παιδιών! Περάσαμε ένα θαυμάσιο πρωινό, παίξαμε, κάναμε επανάληψη, πήραμε την αναμνηστική μας βεβαίωση και απολαύσαμε το τσουρεκάκι μας. 

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους συναδέλφους που διέθεσαν το Σάββατο τους εποικοδομητικά και ευχάριστα.

    Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Άρτας για την παραχώρηση των αιθουσών ακόμη μια φορά καθώς και στο αρτοποιείο ‘Γιώργος Σούλης’ για την προσφορά των εδεσμάτων.

Και του χρόνου με υγεία…

Με τους χαιρετισμούς μας,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   Βέκη Αθανασάκη                                Ευαγγελία Ντούλα

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα