22.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

ΦΑΙΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ: Δεν μας λείπει τίποτα, παρά μόνο η θέληση για να τα αποκτήσουμε

Διαβάστε επίσης

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, η ακαδημαϊκή (Σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας), επαγγελματική (Σύμβουλος Ανάπτυξης) και πολιτική (Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής Νέας Δημοκρατίας) μου πορεία και εμπειρία είναι αποδεδειγμένη και φέρει σφραγίδα εμπιστοσύνης σε πανελλαδικό επίπεδο. Τα τελευταία οχτώ χρόνια ζω μέσα στην αγορά και τις επιχειρήσεις και σε συνδυασμό με τις συνεργασίες που έχω αναπτύξει με τους Δήμους, τις Περιφέρειες αλλά και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Συνεργάτης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων-Άδωνι Γεωργιάδη), απέκτησα την απαιτούμενη γνώση για να μπορώ να προτείνω λύσεις στα μείζονα ζητήματα που ταλανίζουν μία κοινωνία.

Τους τελευταίους μήνες έχω επιστρέψει μόνιμα στην πατρίδα μου, την Άρτα μας, για να διεκδικήσω την ψήφο σας και να μου δώσετε τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, αυτό που έκανα ήταν να κρατάω την ατζέντα και το στυλό μου, να συνομιλώ με τους πολίτες και να καταγράφω τα προβλήματα που υπάρχουν. Κάποια από αυτά τα έχω ήδη επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς της Κεντρικής εξουσίας και προχωρούν προς την σωστή διευθέτησή τους.  Έχω επισκεφτεί όλα τα χωριά του Νομού μας και όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Η υποψηφιότητά μου για το Νομό της Άρτας δεν είναι μία ακόμα πρόκληση στην πολιτική μου καριέρα. Είναι ένα στοίχημα για να βοηθήσω την πατρίδα μου. Ήρθα και θα είμαι εδώ και μετά τις εκλογές γιατί είμαι μία από ΕΣΑΣ και έχω τη ΘΕΛΗΣΗ και τη ΓΝΩΣΗ. 

Ζητώ από τις Αρτινές και τους Αρτινούς την στήριξη στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου για την Άρτα μας που θέλουμε και αξίζουμε. Ένα Νομό που δε θα διαπραγματεύεται για τα αυτονόητα και τα δεδομένα, στα οποία δυστυχώς υπάρχει μεγάλο κενό, αλλά  για τα ποιοτικά και τα ανεπτυγμένα αγαθά και υπηρεσίες που αρμόζουν σ’ έναν σύγχρονο και ευρωπαϊκό Νομό. Δεν μας λείπει τίποτα, παρά μόνο η θέληση για να τα αποκτήσουμε. 

Στις 21 Μαΐου ζητώ την εντολή σας για να εργασθώ για την Άρτα μας, για το παρόν και το μέλλον μας. 

#Με_τη_Φαιη_για_την_Αρτα

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα