11.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

Επισκέψεις Γιώργου Στύλιου σε φορείς και Υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική Άρτας

Διαβάστε επίσης

  • «Στηρίζουμε το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης»
  • «Ενισχύσαμε με νέο εξοπλισμό τα Σώματα Ασφαλείας»
  • «Ενισχύουμε με νέα μέσα πυρόσβεσης και στελέχη το Πυροσβεστικό Σώμα»

Επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο και την Περιφέρεια Άρτας, πραγματοποίησε ο Γιώργος Στύλιος την Πέμπτη 18 Μαΐου. Ξεκινώντας από το Δημαρχείο της Άρτας, ο κ. Στύλιος χαιρέτησε και συνομίλησε με το προσωπικό και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αρταίων, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. Επίσκεψη πραγματοποίησε και στην Περιφέρεια Άρτας, όπου  συζήτησε με υπαλλήλους και συνάντησε τους Αντιπεριφερειάρχες Άρτας. Κατά την παρουσία του εκεί, επισκέφθηκε τόσο το γραφείο συγκοινωνιών όσο και την υγειονομική υπηρεσία.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας. Κατά την επίσκεψή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αστυνομικό Διευθυντή και συνδικαλιστές εκπροσώπους των Αστυνομικών, ενώ ενημερώθηκε για μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με την καλύτερη  λειτουργία της Υπηρεσίας. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, ο κ. Στύλιος συνομίλησε με το προσωπικό και είχε συνάντηση με τον Διοικητή, στην οποία ενημερώθηκε για το έργο και την προετοιμασία της Υπηρεσίας, ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου. Ο κ. Στύλιος ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες του πυροσβεστικού σώματος για το έργο που επιτελούν. Όσον αφορά το σχεδιασμό της Κυβέρνησης για το Πυροσβεστικό Σώμα για την Περίοδο 2023-2027, αυτός  περιλαμβάνει:

  • πρόσληψη 500 νέων στελεχών 
  • προμήθεια σύγχρονων αμφίβιων αεροσκαφών πυρόσβεσης και 7 Canadair νέου τύπου 
  • νέων πυροσβεστικών οχημάτων μεγάλης κλίμακας

Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του ο κ. Στύλιος σημείωσε πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στηρίζοντας το έργο τους. Επιπλέον με αφορμή τις επισκέψεις του στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική δήλωσε: «Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει με συνέπεια και χωρίς ιδεοληψίες τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας και το έργο τους. Σε αυτή μας τη θητεία προχωρήσαμε στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του εξοπλισμού τους αλλά και στην αναβάθμιση της εκπαίδευσής τους. Η προσπάθεια για τη διαρκή στήριξή τους θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία». Αναφέρθηκε επίσης στις σημαντικές υπηρεσίες των Αστυνομικών κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19, ενώ επισήμανε: «Κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα