18.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Εκλογές 25ης Ιουνίου 2023 – Προχωράμε, ενώνουμε #mazi

Διαβάστε επίσης

Το βράδυ της Κυριακής ο ελληνικός λαός ανέδειξε τη μεγάλη ανάγκη να υπάρξει στον τόπο μας μία ισχυρή, αξιόπιστη και προοδευτική δύναμη που να μπορεί να είναι ο φρουρός του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να μπορεί να θέσει στο παρελθόν την τοξικότητα, τη διχόνοια, τον ελιτισμό και τον λαϊκισμό. Μία δύναμη η οποία θα διασφαλίσει το κοινωνικό κράτος, τη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία, προκειμένου να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες που έχουν κλιμακωθεί.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής οδεύει μπροστά με δυναμισμό και αισιοδοξία μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. Έχει ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει επιτέλους μία γνήσια, ισχυρή, προοδευτική, προγραμματική αντιπολίτευση. Στόχος μας είναι να γίνουμε η αξιωματική αντιπολίτευση της ευθύνης, του προγραμματικού λόγου και της σοσιαλδημοκρατικής προοπτικής, να βάλουμε πλώρη για τη νέα κάλπη. Με συνέπεια, αξιοπιστία, ενότητα, πειθώ, επιχειρήματα, αυτοσεβασμό και ποιότητα θα πορευτούμε, αφήνοντας σε άλλους τις όποιες κακοήθειες και ύβρεις. 

Μετριοπάθεια στον πολιτικό μας λόγο, θετικός λόγος και ανάδειξη της δημοκρατικής μας ατζέντας σε μία σειρά ζητημάτων, όπως κοινωνική κατοικία, ιδιωτικό χρέος και προστασία της πρώτης κατοικίας, Ε.Σ.Υ., αγρότες, δημογραφικό, συντάξεις. Αυτά μας πίστωσαν οι πολίτες, οι οποίοι και ενίσχυσαν τα ποσοστά του κόμματός μας.

Καλούμε όλους τους δημοκράτες, προοδευτικούς πολίτες να ορθώσουν το ανάστημά τους, να πάρουν την ευθύνη στα χέρια τους, να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την Ελλάδα του μέλλοντος ενισχύοντας μία γνήσια, προοδευτική, εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση του τόπου.

Καλούμε όλους τους δημοκράτες, προοδευτικούς πολίτες του ν. Άρτας να χτίσουμε μαζί με οργάνωση, συντονισμό και προγραμματισμό το Κίνημα της Αλήθειας, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. 

Θεόδωρος Γόγαλης

Μέλος Τομέα Δημόσιας Διοίκησης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής 

Υπεύθυνος Τομέων Δημόσιας Διοίκησης, Υγείας και Οικονομικού ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα