17.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

Ό. Γεροβασίλη: Το μήνυμα των πολιτών είναι ο οδηγός και το πρόγραμμά μας,  το όπλο στη νέα εκλογική μάχη

Διαβάστε επίσης

Σημεία παρέμβασης της βουλευτή Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  Όλγας Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή ‘Καλημέρα Ελλάδα’ και στον Γ. Παπαδάκη και την Μ. Αναστασοπούλου

24.5.23

Η αυτοκριτική μας δεν αναιρεί την κριτική απέναντι στην αλαζονική εξουσία της ΝΔ, αυτή που προηγήθηκε και που έπεται

–Σταθερός μας αντίπαλος είναι η ΝΔ και η πολιτική της και οι σταθερές εκφράσεις αλαζονείας  μίας κυβέρνησης που δε δίστασε να  πει ότι τα ‘Τέμπη είναι ευκαιρία’, που αναρωτήθηκε ‘τι χρειαζόμαστε ένα πολυτελές σύστημα υγείας’, που δήλωσε πως ‘οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο’. Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την κρυφή του επιθυμία για 180 βουλευτές. Που σημαίνει αλλαγή Συντάγματος  με στόχο την ιδιωτικοποίηση της υγείας, της παιδείας, του νερού, άρση μονιμότητας δημοσίων υπαλλήλων.

–Ο εντοπισμός των λαθών  μας σε επίπεδο στρατηγικής και τακτικής (λ.χ. ανάλωση στην αναζήτηση προοδευτικής συνεργασίας λόγω της απλής αναλογικής, ή επικοινωνιακά σφάλματα της τελευταίας προεκλογικής εβδομάδας) σημαίνει ανταπόκριση στο μήνυμα των πολιτών.

–Η διαδικασία αυτοκριτικής μας δε νοείται ως πράσινο φως ούτε σε ψεύδη περί ψήφων Χρυσής Αυγής, ούτε σε αναλήθειες για όποιον τα ορέγεται.

–Στον ελληνικό λαό οφείλουμε να απευθύνουμε αυτό το μήνυμα το οποίο «θολώσαμε» στο προηγούμενο διάστημα: Τη θετική μας πρόταση για την ανάταξη της ελληνικής κοινωνίας και την αναδιανομή πλούτου υπέρ των πολλών.

Ξεκινάμε τη νέα εκλογική μάχη με αλλαγές τακτικής και στρατηγικής οι οποίες, μαζί με το πρόγραμμά μας, θα φτάσουν στον κόσμο

-«Ξεκινάει νέα εκλογική περίοδος και δεν θα ξεκινήσει με στρεβλώσεις» σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη  αναφορικά με τα λεγόμενα στο πάνελ περί άσκησης κριτικής Τσίπρα στον ελληνικό λαό: «Ουδέποτε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική στους πολίτες» συμπλήρωσε και συνέχισε: « Ξεκινάμε τη νέα εκλογική μάχη με τη συγγνώμη μας, με γνώση των λαθών μας και με το μήνυμα που έχουμε λάβει από το λαό για τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε ταχύτατα. Οι αλλαγές είναι στρατηγικές και τακτικές. Αφορούν τη στάση μας, την πολιτική και τις επιλογές μας. Και αυτό θα το εξηγήσουμε στον κόσμο»

-Δεν υποτιμάμε τους πολίτες. Δεν τους θεωρούμε «παραπλανημένους». Όμως  η εκτίμησή μας για την κυβέρνηση αυτή και για την επόμενη περίοδο ισχύει: Θα είναι μία οδυνηρή τετραετία». Πολλαπλώς.

– «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι κεφάλαιο και για την Αριστερά και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη χώρα. Ανέλαβε την ευθύνη και συνεχίζει τη μάχη ως ηγέτης» υπογράμμισε κλείνοντας  στο σχόλιο περί σεναρίων νέας ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα