17.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Η αναξιοπιστία του κ. Τσιρογιάννη ως πολιτική πρακτική

Διαβάστε επίσης

Στο Δ.Σ. του Δήμου Αρταίων την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στην ερώτηση του κ. Σιαφάκα όσον αφορά τις προθέσεις του κ. Τσιρογιάννη για την αξιοποίηση του Ξενία μετά και τη δήλωση του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσιρογιάννης απάντησε ως εξής: “ Όταν με το καλό βγει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάμε να δούμε, με απόφαση Δ.Σ., το θέμα του ξενοδοχείου – Ξενία και όχι όπως υπήρχε προηγουμένως δωμάτια φιλοξενίας ”.

Η αντιπολίτευση αντέδρασε σύσσωμη αρνούμενη να συζητηθεί εκ νέου το συγκεκριμένο θέμα, με το Δήμαρχο να υπερασπίζεται την καινούρια του πλέον τοποθέτηση.

Έχει προηγηθεί από τη πλευρά του κυρίου Σιαφάκα επανειλημμένα το ερώτημα εάν ο κ. Τσιρογιάννης θα μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια να επανέλθει με νέα πρόταση, περισσότερο οργανωμένη και στοιχειοθετημένη για χρήση του Ξενία ως ξενοδοχείο (plan A), έτσι όπως δεσμευτήκαμε το 2014 και επιθυμεί το μεγαλύτερο μέρος των Αρτινών δημοτών και όχι για πολιτιστική χρήση (plan B) στο οποίο καταφύγαμε αναγκαστικά λόγω του ΚΑΣ. 

Και ενώ ο ίδιος μέχρι τώρα στήριζε εμμονικά την πολιτιστική χρήση του Ξενία, στο τελευταίο Δ.Σ. με την προαναφερθείσα απάντησή του στο ερώτημα του κ. Σιαφάκα, κάνει μεγαλειώδη κωλοτούμπα!  Είδομεν εάν αυτή είναι αρκετή, μετά από τόσα χρόνια αδράνειας, να δώσει στον Αρτινό λαό το Ξενία όπως το επιθυμεί! 

Και δυστυχώς πρόκειται περί αναξιοπιστίας που αποτελεί ουσιώδες μέρος άσκησης της πολιτικής του κ. Τσιρογιάννη. Που σημαίνει ότι λέει, υπόσχεται, εξαγγέλλει, συκοφαντεί και υπογράφει, γνωρίζοντας πως αν και όταν χρειαστεί θα αθετήσει τον λόγο του ή την υπογραφή του με την ευκολία του “είπα-ξείπα”.  Χωρίς να αισχύνεται, χωρίς να ερυθριά, χωρίς να νιώθει ποτέ την ανάγκη να απολογηθεί, γιατί κατ΄αυτόν φταίνε πάντα οι άλλοι, που του την έχουν στημένη….. 

  Για ακόμη μία φορά η αναξιοπιστία και η ανακολουθία των λόγων και των έργων είναι δική του! Το μόνο που τον ενδιαφέρει πραγματικά είναι τα προεκλογικά σόου!

Και φυσικά κάτι που θα έπρεπε να μας τρομάζει, είναι το πόσο χαμηλά έχει κατεβάσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του τον πήχη, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την αναξιοπιστία των πολιτικών του πρακτικών, αλλά και της αρμόζουσας συμπεριφοράς σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο! Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι ηγεσία δεν είναι η δύναμη και η εξουσία και προσπαθούν με φωνές και ρίχνοντας λάσπη, να παρουσιάσουν τα πράγματα όπως τους βολεύουν, καλύπτοντας έτσι τη δική τους αδράνεια και ανικανότητα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα