25.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Ευχαριστήριο από το PALSO

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο 10/ 6/ 2023 ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας του Βρετανικού φορέα NOCN για τα επίπεδα Β1, Β2, C1, C2 καθώς και οι εξετάσεις LAAS PALSO για τα μικρότερα επίπεδα  First Step, 

Pre – A1, A1, A2 με απόλυτη επιτυχία. 

    Ευχαριστούμε θερμά τους επιτηρητές, τους εξεταστές προφορικών, τις υπεύθυνες του εξεταστικού μας κέντρου, τους τομεάρχες για  την διασφάλιση μιας άψογης διαδικασίας.

    Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης στην Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου ‘Βυζαντινό’ για ακόμη μια συνεργασία που αφορούσε στη διεξαγωγή των εξετάσεων μας.

    Τέλος, εγκάρδιες ευχαριστίες απευθύνουμε στην κα Διοικητή και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Άρτας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την διασφάλιση της προσέλευσης και αποχώρισης των υποψηφίων από το εξεταστικό κέντρο με ασφάλεια.

    Τα συγχαρητήρια μας εκφράζουμε στα μέλη του Συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη στο έργο της Ομοσπονδίας μας που αποδεικνύεται με την επιλογή των δικών μας εξετάσεων και όχι μόνο καθώς και το υψηλό επίπεδο γλωσσομάθειας που προσφέρουν στους μαθητές των κέντρων τους. 

    Στους δε 554 υποψηφίους που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις μας ευχόμαστε καλά αποτελέσματα & χαρούμενες διακοπές.

Για το Δ.Σ.,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   Βέκη Αθανασάκη                                 Ευαγγελία Ντούλα

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα