24.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Γ. ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ: Συντάσσομαι με τον συνδυασμό του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Αγαπητές μου συνδημότισσες και αγαπητοί μου συνδημότες

Νιώθω την μέγιστη ανάγκη να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη σας αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή σας στον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» που είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι επικεφαλής.

‘Έναν συνδυασμό που δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων, μην έχοντας ως αυτοσκοπό τα οφίτσια, αλλά την ανιδιοτελή αγάπη για την περιοχή μας. Δημιουργήθηκε έχοντας ως μοναδικό και αποκλειστικό γνώμονα το καλό αυτού του ευλογημένου τόπου, παραμερίζοντας όποιες κομματικές ταμπέλες και ταυτότητες. 

Οι «Πολίτες με Όραμα» – που μόλις έχουν κλείσει 4 χρονιά ζωής αγκαλιάστηκαν με την αγάπη του κόσμου της πόλης μας, δίνοντάς τους φωνή μέσα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Όμως όπως όλα τα πράγματα και όλες οι καταστάσεις φτάνουν σε ένα ΤΕΛΟΣ. Με πλήρη επίγνωση, αλλά και με καθαρή φωνή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ με ΟΡΑΜΑ» ΔΕΝ θα λάβει μέρος στις προκείμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023. 

Ένας κύκλος λοιπόν κλείνει εδώ, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει ένας νέος. Δεν παροπλιζόμαστε, παραμένουμε ενεργοί, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως με τις αληθινές και ουσιώδεις συνεργασίες χτίζουμε γέφυρες και θεμέλια για την Άρτα που ζούμε, για την Άρτα που θέλουμε να αφήσουμε ως παρακαταθήκη στη γενιά που έρχεται. 

Για τους λόγους αυτούς, αλλά και αρκετούς περισσότερους, συντάσσομαι στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων κου Χριστόφορου Σιαφάκα και την παράταξή του  «ΑΡΤΑ  ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ».

 Πρωτίστως όμως πιστεύω ότι ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΡΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ»  συγκεντρώνει στο πρόσωπό του χαρακτηριστικά όπως το ήθος, η αξιοπρέπιεια, η ταπεινότητα, η εντιμότητα και η εργατικότητα, γι΄ αυτό και ενωμένοι θα πορευτούμε με ειλικρίνεια, γεμάτοι ενέργεια και χωρίς αλαζονικές νοοτροπίες και συμπεριφορές για ένα Δήμο που μας αξίζει, για ένα Δήμο που θα βγει από το τέλμα βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά, πράγμα για το οποίο θα κριθούμε όπως επιβάλλει η ίδια η Δημοκρατία. 

Με τιμή 

Μπαλάγκας Γεώργιος

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα