23.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Προκήρυξη δύο νέων θέσεων ιατρών για το Νοσοκομείο της Άρτας

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Στύλιος: «η στήριξη του Νοσοκομείου της Άρτας και της Υγείας στο Νομό είναι μια διαρκής προσπάθεια»

Δύο νέες θέσεις ιατρών προκηρύχθηκαν στις 10 Ιουλίου του 2023 για το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης της Άρτας (Αριθμός Πρωτοκόλλου: Δ/399). Πρόκειται για:

  • Μία (1) θέση ειδικευμένου Ιατρού Νεφρολόγου Επιμελητή Β’, για τη μονάδα Τεχνητού Νεφρού
  • Μία (1) θέση ειδικευμένου Ιατρού Ακτινολόγου Επιμελητή Β’,για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr ξεκίνησε στις 10-07-2023 και λήγει στις 31-07-2023 ώρα 12:00.

Η εν λόγω προκήρυξη ενισχύει άμεσα δύο κλινικές του Νοσοκομείου της πόλης που έχουν ανάγκη. Το επόμενο διάστημα επιδιώκουμε να προκηρυχθούν νέες θέσεις ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού για το Νοσοκομείο. Η στήριξη της δημόσιας δωρεάν υγείας και η αναμόρφωση του Ε.Σ.Υ αποτελούν κεντρικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για αυτή την τετραετία. 
Με αφορμή την προκήρυξη, ο βουλευτής Άρτας Ν.Δ. Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Η Άρτα αποτελεί σημείο αναφοράς για το Νοσοκομείο της που εξυπηρετεί και τους γύρω νομούς. Η ενίσχυσή του με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι απαραίτητη για τη διαρκώς καλύτερη λειτουργία του. Οι δύο νέες θέσεις ιατρών για το Νοσοκομείο αποτελούν ένα καλό νέο. Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Άρτας και της Υγείας στο Νομό είναι μια διαρκής προσπάθεια. Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να μάχομαι για το Νομό μας».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα