16.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Αρταίων Σιαφάκα Χριστόφορου στον Δικηγορικό Σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων κ. Σιαφάκας Χριστόφορος συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους , όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νικολάου Μιχάλη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

           Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκε στο θεσμικό ρόλο και τις δράσεις του συλλόγου,  σε θέματα  που απασχολούν τους δικηγόρους και το νομικό κόσμο, όπως επίσης και σε θέματα που άπτονται συνεργασίας με το Δήμο προς ταχύτερη επίλυσή τους, όπως είναι το χρόνιο πρόβλημα  χωροθέτησης του δικαστικού μεγάρου. 

          «Θέλουμε ένα δικηγορικό σύλλογο ανοιχτό στην κοινωνία. Ο δικηγόρος είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας και ο πολίτης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι συμπαραστάτης του στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του. Τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας. 

Η  ανάγκη σύμπραξης των φορέων προβάλλει επιτακτική, ώστε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για τα ζητήματα ασφάλειας της πόλης. Ο Δήμος,  στο βαθμό που του αναλογεί, θα σταθεί αρωγός ώστε να συμβάλλει να επιτευχθούν οι στόχοι που θα αναβαθμίσουν το δικηγορικό λειτούργημα, προς όφελος τόσο του δικηγόρου όσο και του πολίτη.

 Η σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο και την διοίκηση του δικηγορικού συλλόγου ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και η συνεργασία μας ως νέα διοίκηση θα είναι άριστη, έχοντας ως γνώμονα πάντα το όφελος των πολιτών». 

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν από την πλευρά της διοίκησης του δικηγορικού συλλόγου Αρταίων ο πρόεδρος Νικολάου Μιχάλης, η αντιπρόεδρος Φακίτσα Ελευθερία,  ο γραμματέας Γόγαλης Θωμάς και το μέλος Αθηνά Γκόρου.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα