16.8 C
Arta
7 Μαΐου 2024

Χριστόφορος Σιαφάκας: «Θα δρομολογήσουμε ένα καινούργιο πλαίσιο στις σχέσεις πολυτέκνων και Δήμου»

Διαβάστε επίσης

Επίσκεψη στα γραφεία της ένωσης πολυτέκνων Άρτας «Η Αγία Θεοδώρα» πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού Άρτα Υπεύθυνα Μαζί κ. Σιαφάκας.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Κομπογιάννη Παναγιώτη, τον αντιπρόεδρο κ. Μπούκα Λάμπρο, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Ο κ. Σιαφάκας έδωσε τη διαβεβαίωση για την προσωπική του προσπάθεια, αλλά και τη συμπαράστασή του εμπράκτως προς το σύλλογο μέσα από μία κοινωνική πολιτική, δρομολογώντας έτσι ένα καινούργιο πλαίσιο στις σχέσεις πολυτέκνων και Δήμου, με σκοπό την άμβλυνση των προβλημάτων που έχουν οι πολύτεκνες οικογένειες.

«Είναι εκείνοι που χωρίς να πτοούνται από την οικονομική κρίση και κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, συνεχίζουν αγόγγυστα να δίνουν τη μάχη της δημογραφικής ανάτασης της χώρας μας με ζηλευτή αξιοπρέπεια και περίσσεια περηφάνεια. Στην προσπάθειά τους αυτή, κατέληξε ο κ. Σιαφάκας, οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα